Închide meniul
VIDEO

Amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2! Comunicatul emis de Jandarmerie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 9:00

Amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2! Comunicatul emis de Jandarmerie

Scandal la pauza derby-ului Dinamo - CSA Steaua

Peluza Sud a echipei CSA Steaua / as.ro

Au fost aplicate amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2. Jandarmeria a emis un comunicat la scurt timp după scenele șocante de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fortele de ordine au aplicat 21 de amenzi, a căror valoare totală este de 86.750 lei, echivalentul a 17.512 euro. De asemenea, au fost deschise și șase dosare penale.

Amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2

„În urma încălcărilor cadrului legal în vigoare, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 86.750 lei, după cum urmează: – 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare; – 9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare; 

În același context, în pauza meciului, jandarmii au intervenit pentru dispersarea grupurilor rivale de suporteri care au creat stări conflictuale, au provocat acte de dezordine și au încercat să migreze în sectoare de stadion destinate galeriei adverse, cu scopul de a iniția confruntări violente. În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Bătaie ca-n filme pe Arena Națională! Jandarmii, ‘încolțiți’ de ultrașii CSA Steaua

A fost bătaie ca-n filme pe Arena Națională. Jandarmii au fost ‘încolțiti’ de ultrașii CSA Steaua. Totul s-a petrecut la pauza derby-ului, la scorul de 1-1.

Reclamă

Jandarmii au avut o misiune infernală la derby. Ultrașii au pornit haosul la pauză și au aruncat în aceștia cu scaune, garduri și extinctoare.

Situația a scăpat de sub control, astfel că jandarmii au fost nevoiți să se retragă. Imaginile de pe Arena Națională sunt de-a dreptul șocante, scenele fiind desprinse dintr-un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Popa pune presiune ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în Liga 1

Adi Popa pune presiune ca CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1. Jucătorul „militarilor” a reacționat după victoria cu 2-1 din derby-ul cu Dinamo.

Popa crede că echipa Armatei are cele mai mari șanse să primească dreptul de promovare dacă se schimbă legea sportului. „Motoreta” consideră că actuala lege este învechită.

„Eu din teren am simțit că a fost un meci disputat. S-a ridicat la nivelul de derby, asta nu poate decât să bucure pe toată lumea. Pentru astfel de meciuri te apuci de fotbal. Asta îți dă emoții. Păstrând nivelul, Dinamo e la fel ca în trecut, ei nu au semănat cu ce au făcut cu celelalte echipe, când au gâfâit, în seara asta au arătat foarte, foarte bine. Eu aveam experiența meciurilor cu ei, în derby-uri se transformă.

Nouă nu ne rămâne decât să ne motivăm la fiecare meci, sperăm să intrăm în normalitate. Legea sportului se va schimba, toată lumea spune că e învechită. Nu ne rămâne decât să sperăm și să noi să ne facem treaba pe teren. Noi trebuie să fim în primele două echipe. Și anul trecut a fost frustrant, a fost și frustrant să terminăm pe primele două locuri, noi trebuie să ne facem treaba pe teren„, a spus Adi Popa, conform digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și