Închide meniul

FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești 2-1. Stoica a marcat în prelungiri golul victoriei pentru sibieni. Echipa lui Măldărăşanu, pe podiumul Ligii 1

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2022, 15:09 / Actualizat: 10 septembrie 2022, 17:07

Reclamă
FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești 2-1. Stoica a marcat în prelungiri golul victoriei pentru sibieni. Echipa lui Măldărăşanu, pe podiumul Ligii 1

Petrolul - Botoşani

Jucătorii de la Petrolul, în timpul unei partide / Hepta

FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești 2-1. Echipa lui Marius Măldărăşanu rămâne singura echipă neînvinsă din Liga 1. Autogolul lui Seto şi reuşita din prelungiri a lui Stoica au adus a 5-a victorie a echipei lui Măldăraşanu în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt a reuşit obţină o nouă victorie în Liga 1. Echipa lui Marius Măldărăşanu a ajuns pe locul 2 în clasament, cel puţin până la meciul celor de la Farul cu FC Argeş.

FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești 2-1

Min. 90+3: GOOOL Hermannstadt! Stoica marchează cu o lovitură de cap.

Min 28: GOOOL! Irobiso a restabilit egalitatea!

Min. 10: GOL Hermannstadt! Takayuki Seto a marcat un autogol uluitor!

Reclamă

Fotbalistul japonez a trimis mingea direct în vinclul propriei porți, de la marginea careului de 16 metri.

Min. 1: A început meciul!

FC Hermannstadt: Muțiu – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Mino Sota, Biceanu – Petrescu, Alhassan, Oroian – Paraschiv
Rezerve: Uțiu, Antoche, Ettienne, Răuță, Năstăsie, Balaure, Iancu, Buhăcianu, Hora
Antrenor: Marius Măldărășanu

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul Ploiești: Vâlceanu – Meijers, Tamaș, Juja – Borta, Dumitru, Seto, Tavares, Țicu – Irobiso, Grozav
Rezerve: Moroz, Pashov, Olaru, Cebotaru, Tusungama, Tugaliuc, Ivanovski, Cioiu, Măzărache
Antrenor: Nicolae Constantin

„Lupii galbeni” fac scut în jurul lui Gabi Tamaş după Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1

„Lupii galbeni” fac scut în jurul lui Gabi Tamaş după Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1. Jucătorii şi antrenorul Nicolae Costantin au oferit noi detalii despre situaţia tensionată de pe „Ilie Oană”.

„Ştiam ce ne aşteaptă. Ne-am apărat destul de bine. Am luat trei puncte importante pentru noi. Toţi suntem în aceeaşi situaţie. Gabi a zis ce a zis. Puţin, foarte puţin s-a mai rezolvat. Sperăm să rezolve tot. Suntem o echipă unită, formăm un grup unit, un colectiv bun, cu băieţi de calitate. Asta e cheia”, a declarat Gicu Grozav, potrivit digisport.ro.

„Suntem toţi alături de el. Suntem o echipă unită şi muncim unul pentru altul. Nu s-a simţit atât de mult. Problemele din afară sunt în afară. Jucăm în deplasare şi avem echipa alături de noi”, a completat Valentin Ţicu.

Despre restanţele financiare a vorbit şi antrenorul Nicolae Constantin. Acesta a transmis că Gabi Tamaş a tras un puternic semnal de alarmă.

„A fost un joc echilibrat. Nouă ne place să ne chinuim la Ploieşti. Fazele funcţionează pentru că le lucrăm la antrenament. Tamaş a fost foarte bun. Am vorbit şi înainte şi l-am simţit foarte bine. L-am simţit că nu vrea să plece. A vrut să tragă un semnal de alarmă. La echipele din Liga 1 sunt probleme mai mari decât la Petrolul. Ne-am dorit să nu distrugem vestiarul”, a declarat Nicolae Constantin.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și