Închide meniul

„Lupii galbeni” fac scut în jurul lui Gabi Tamaş după Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1: „Suntem toţi alături de el!” / „A tras un semnal de alarmă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2022, 0:07

„Lupii galbeni fac scut în jurul lui Gabi Tamaş după Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1: „Suntem toţi alături de el! / „A tras un semnal de alarmă!

Gabi Tamaş, chemat de conducătorii Petrolului să îşi rezilieze contractul

Gabi Tamaş, în timpul unui meci pentru Petrolul Ploieşti / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Lupii galbeni” fac scut în jurul lui Gabi Tamaş după Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1. Jucăctorii şi antrenorul Nicolae Costantin au oferit noi detalii despre situaţia tensionată de pe „Ilie Oană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ştiam ce ne aşteaptă. Ne-am apărat destul de bine. Am luat trei puncte importante pentru noi. Toţi suntem în aceeaşi situaţie. Gabi a zis ce a zis. Puţin, foarte puţin s-a mai rezolvat. Sperăm să rezolve tot. Suntem o echipă unită, formăm un grup unit, un colectiv bun, cu băieţi de calitate. Asta e cheia”, a declarat Gicu Grozav, potrivit digisport.ro.

„Lupii galbeni” fac scut în jurul lui Gabi Tamaş după Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1

„Suntem toţi alături de el. Suntem o echipă unită şi muncim unul pentru altul. Nu s-a simţit atât de mult. Problemele din afară sunt în afară. Jucăm în deplasare şi avem echipa alături de noi”, a completat Valentin Ţicu.

Despre restanţele financiare a vorbit şi antrenorul Nicolae Constantin. Acesta a transmis că Gabi Tamaş a tras un puternic semnal de alarmă.

„A fost un joc echilibrat. Nouă ne place să ne chinuim la Ploieşti. Fazele funcţionează pentru că le lucrăm la antrenament. Tamaş a fost foarte bun. Am vorbit şi înainte şi l-am simţit foarte bine. L-am simţit că nu vrea să plece. A vrut să tragă un semnal de alarmă. La echipele din Liga 1 sunt probleme mai mari decât la Petrolul. Ne-am dorit să nu distrugem vestiarul”, a declarat Nicolae Constantin.

Reclamă

Gabi Balint, savuros când l-a văzut pe Gabi Tamaş titular la Petrolul Ploieşti

Gabi Tamaş a avut o reacţie memorabilă când a văzut că Gabi Tamaş este titular în meciul Petrolul – FC Botoşani, din etapa a 9-a a Ligii 1. Fundaşul de 38 de ani ameninţase că va pleca de la Ploieşti din cauza problemelor financiare ale clubului.

Liderul din vestiarul „lupilor” a răbufnit după victoria cu Chindia, scor 3-2, şi a anunţat că e gata să îşi caute altă echipă. „Am cerut azi rezilierea contractului„, a declarat Tamaş, la nici 24 de ore distanţă.

Oficialii Petrolului l-au întors totuşi din drum, iar Tamaş a fost trimis pe teren din primul minut, în această etapă, împotriva moldovenilor. Gabi Balint s-a amuzat de ceea ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

„I-au pus niște comprese cu euro pe gambă și au rezolvat problema„, a glumit Gabi Balint la digisport.ro.

Moderatorul emisiunii a reacţionat: „Omul nu se dă de mic petrolist, e mercenar„. Fostul internaţional a ţinut să îl contrazică: „E urât mercenar, profesionist. Nu te-ar fi deranjat (n.r. să i se spună mercenar)? Pe mine, da„.

Sursa citată anterior anunţă că Tamaş ar fi împrumutat clubul Petrolul cu 100.000 de euro, astfel încât coechipierii săi să îşi primească banii. În momentul în care a cerut să îi fie returnaţi banii, oficialii galben-albaştrilor i-au virat numai 75.000 de euro.

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş. Câţi bani cere în schimbul fundaşului de 38 de ani

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş, după ce fundaşul de 38 de ani a transmis un ultimatum conducerii şi a anunţat că pleacă dacă nu se plătesc salariile restante. „Lupii” ţin cu dinţii de liderul echipei şi au luat o decizie surprinzătoare.

Universitatea Craiova şi CFR Cluj şi-au manifestat interesul să îl aducă pe Tamaş. Mihai Rotaru ar dori să scape de Paul Papp şi să îl aducă în schimb pe Gabriel Tamaş, jucător care a mai fost şi în trecut pe lista de transferuri a oltenilor. Totuşi, şefii Petrolului nu vor să audă de interesul granzilor Ligii 1 şi cer bani în schimbul jucătorului venit în această vară la Ploieşti.

Chiar dacă Tamaş va împlini 39 de ani în luna noiembrie, sursa citată anterior anunţă că „găzarii” îşi doresc să primească 150.000 de euro pentru a-l lăsa să plece pe fundaş.

Gabi Tamaş s-a impus imediat la nou-promovată şi a fost integralist în toate cele 8 etape din acest sezon. Mai mult, veteranul „lupilor” a înscris şi un gol în remiza cu Sepsi, scor 1-1.

Reclamă
Recomandări
  • „Lupii galbeni” fac scut în jurul lui Gabi Tamaş
  • Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și