Închide meniul
Video

Ionuț Panțîru s-a dat în spectacol în Piața Constituției! Simone Tempestini l-a dat cu peste 160 de km/h: „E chiar ce trebuie!”

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2022, 20:32

Reclamă

Ionuț Panțîru s-a dat în spectacol în Piața Constituției

Ionuț Panțîru, la show-ul auto-moto din București / as.ro

Ionuț Panțîru s-a dat în spectacol, astăzi, la show-ul auto-moto din Piața Constituției! Fotbalistul de la FCSB și-a luat viteză alături de campionul de raliuri, Simone Tempestini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tempestini l-a luat în mașină lui pe Panțîru și l-a dat cu peste 160 de kilometri la oră.

Ionuț Panțîru s-a dat în spectacol în Piața Constituției

„E ceva neobisnuit, e chiar ce trebuie, daca vrei adrenalina trebuie sa incerci asta. Recent am stat 5 luni fara permis„, a spus Ionuț Panțîru.

După 3 operatii, Pantiru trage din greu sa revina la FCSB.

„În campionat îmi doresc să ne revenim cât mai rapid pentru că, după aia, o să pățim ca în anii trecuți. Adunăm punctele abia pe final, ne apropiem și după aia tot noi pierdem”, a mai spus Panțîru.

Reclamă

Ionuț Panțîru a trecut prin trei operații

Ionuţ Panţîru traversează o perioadă teribilă. Fundașul FCSB-ului a fost supus la cea de-a treia intervenție chirurgicală din ultimul an.

Panțîru n-a mai jucat din aprilie 2021, când a suferit o ruptură la ligamentele genunchiului, în meciul dintre FCSB și Sepsi. Fundașul de 25 de ani a fost accidentat chiar de colegul său, Adrian Şut.

Panţîru s-a operat de două ori anul trecut, la o clinică de lux de la Roma, iar toate costurile au fost acoperite de patronul clubului, Gigi Becali. Apărătorul FCSB-ului spera să revină pe teren în acest an, dar lucrurile au luat o întorsătură teribilă.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul FCSB-ului riscă să-şi încheie cariera

Ionuț Panțîru a fost nevoit să sufere încă o operație, după ce medicii ar fi greșit cea de-a două intervenție, descrisă drept una extrem de complicată.

În urma celei de-a 3-a operație, jucătorul „roş-albaștrilor” va sta departe de teren cel puțin 7 luni. Din păcate pentru Panţîru, medicii susțin că 99% dintre fotbaliștii care suferă astfel de accidentări își încheie prematur cariera.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și