Închide meniul

Ionuț Panțîru a fost operat pentru a treia oară într-un an, după ce primele două intervenții au dat greș! Când va reveni pe teren fundașul FCSB-ului. Anunțul clubului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 martie 2022, 12:38 / Actualizat: 17 martie 2022, 16:30

Ionuț Panțîru a fost operat pentru a treia oară într-un an, după ce primele două intervenții au dat greș! Când va reveni pe teren fundașul FCSB-ului. Anunțul clubului

Ionuţ Panţîru, fundașul lui FCSB

Instagram / Ionuţ Panţîru

Ionuț Panțîru a trăit un adevărat coșmar în ultimul an. Fundașul FCSB-ului a fost operat pentru a 3-a oară la genunchi, după ce primele două intervenții au dat greș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 25 de ani a fost accidentat chiar de colegul său, Adrian Şut, în meciul dintre FCSB și Sepsi, din aprilie 2021.

Ionuț Panțîru a fost operat pentru a 3-a oară la genunchi! Fundașul FCSB-ului va reveni pe teren peste 7 luni

FCSB a anunțat astăzi că Panțîru a fost operat cu succes la Monza, iar perioada de recuperare va fi de 7 luni. Așadar, fundașul va reveni pe teren cel mai devreme abia iarna viitoare.

“După cele două operații efectuate în Italia, în urma accidentării suferite anul trecut, Ionuț Panțîru a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală pentru condropatie rotuliană grad IV.

Jucătorul a fost operat, la Monza Metropolitan Hospital, de Dr. Ion Bogdan Codorean, care a efectuat un implant de cartilaj. Intervenția a fost un succes, perioada estimată de recuperare fiind de aproximativ șapte luni.

Reclamă

Clubul nostru este alături de Ionuț și îi dorește să revină cât mai curând pe terenul de fotbal!”, a anunțat FCSB, pe contul de Facebook.

Ionuț Panțîru a suferit o nouă operație! Medicii i-au greșit cea de-a doua intervenție chirurgicală

Ionuţ Panţîru traversează o perioadă teribilă. Fundașul FCSB-ului a fost supus la cea de-a treia intervenție chirurgicală din ultimul an.

Panțîru n-a mai jucat din aprilie 2021, când a suferit o ruptură la ligamentele genunchiului, în meciul dintre FCSB și Sepsi. Fundașul de 25 de ani a fost accidentat chiar de colegul său, Adrian Şut.

Reclamă 4 / 0/3

Panţîru s-a operat de două ori anul trecut, la o clinică de lux de la Roma, iar toate costurile au fost acoperite de patronul clubului, Gigi Becali. Apărătorul FCSB-ului spera să revină pe teren în acest an, dar lucrurile au luat o întorsătură teribilă.

Ionuț Panțîru va sta departe de teren încă un an! Fundașul FCSB-ului riscă să-şi încheie cariera

Ionuț Panțîru a fost nevoit să sufere încă o operație, după ce medicii ar fi greșit cea de-a două intervenție, descrisă drept una extrem de complicată.

În urma celei de-a 3-a operație, jucătorul „roş-albaștrilor” va sta departe de teren cel puțin 7 luni. Din păcate pentru Panţîru, medicii susțin că 99% dintre fotbaliștii care suferă astfel de accidentări își încheie prematur cariera.

Ionuţ Panţîru i-a mulțumit lui Gigi Becali, după prima operație suferită

Ionuţ Panţîru era extrem de optimist după prima operaţie, suferită în luna mai. Fundaşul FCSB-ului n-a ezitat să-i mulţumească lui Gigi Becali pentru sprijinul acordat.

„Operația a decurs foarte bine și se pare ca perioada de recuperare va dura mult mai puțin decât se preconiza! Vreau să îi mulțumesc in primul rând domnului Gigi Becali, care m-a ajutat și m-a trimis la una sau poate chiar cea mai bună clinică privată din lume, clubului FCSB, care a fost alături de mine, staff-ului medical, care a lucrat extraordinar de bine și rapid, pentru că nu am simțit absolut nicio durere datorită profesorului Mariani (domnul care m-a operat) și, nu în ultimul rând, familiei, care a fost alături de mine la orice pas. Le mulțumesc și prietenilor (inclusiv suflării roș-albastre) care mi-au trimis mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică.”, a scris Ionuţ Panţîru pe contul de Instagram, în mai 2021.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și