Închide meniul
Video

Ionuț Panțîru s-a dat în spectacol în Piața Constituției! Simone Tempestini l-a dat cu peste 160 de km/h: „E chiar ce trebuie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2022, 20:32

Ionuț Panțîru s-a dat în spectacol în Piața Constituției

Ionuț Panțîru, la show-ul auto-moto din București / as.ro

Ionuț Panțîru s-a dat în spectacol, astăzi, la show-ul auto-moto din Piața Constituției! Fotbalistul de la FCSB și-a luat viteză alături de campionul de raliuri, Simone Tempestini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tempestini l-a luat în mașină lui pe Panțîru și l-a dat cu peste 160 de kilometri la oră.

Ionuț Panțîru s-a dat în spectacol în Piața Constituției

„E ceva neobisnuit, e chiar ce trebuie, daca vrei adrenalina trebuie sa incerci asta. Recent am stat 5 luni fara permis„, a spus Ionuț Panțîru.

După 3 operatii, Pantiru trage din greu sa revina la FCSB.

„În campionat îmi doresc să ne revenim cât mai rapid pentru că, după aia, o să pățim ca în anii trecuți. Adunăm punctele abia pe final, ne apropiem și după aia tot noi pierdem”, a mai spus Panțîru.

Reclamă

Ionuț Panțîru a trecut prin trei operații

Ionuţ Panţîru traversează o perioadă teribilă. Fundașul FCSB-ului a fost supus la cea de-a treia intervenție chirurgicală din ultimul an.

Panțîru n-a mai jucat din aprilie 2021, când a suferit o ruptură la ligamentele genunchiului, în meciul dintre FCSB și Sepsi. Fundașul de 25 de ani a fost accidentat chiar de colegul său, Adrian Şut.

Panţîru s-a operat de două ori anul trecut, la o clinică de lux de la Roma, iar toate costurile au fost acoperite de patronul clubului, Gigi Becali. Apărătorul FCSB-ului spera să revină pe teren în acest an, dar lucrurile au luat o întorsătură teribilă.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul FCSB-ului riscă să-şi încheie cariera

Ionuț Panțîru a fost nevoit să sufere încă o operație, după ce medicii ar fi greșit cea de-a două intervenție, descrisă drept una extrem de complicată.

În urma celei de-a 3-a operație, jucătorul „roş-albaștrilor” va sta departe de teren cel puțin 7 luni. Din păcate pentru Panţîru, medicii susțin că 99% dintre fotbaliștii care suferă astfel de accidentări își încheie prematur cariera.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și