Închide meniul

Rapid, debut cu victorie în grupele Ligii Campionilor! Succes răsunător cu Lokomotiva Zagreb

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 20:45

Reclamă
Rapid, debut cu victorie în grupele Ligii Campionilor! Succes răsunător cu Lokomotiva Zagreb

Rapid, debut cu victorie în Liga Campionilor

Jucătoarele de la Rapid / news.ro

Rapid a reușit o victorie chiar la meciul de debut în Liga Campionilor, împotriva croatelor de Lokomotiva Zagreb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana en-titre la handbal feminin, Rapid Bucureşti, a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia croată Lokomotiva Zagreb, scor 31-27, în primul meci din grupa B a Ligii Campionilor, competiţie aflată la a 30-a ediţie.

Rapid, debut cu victorie în Liga Campionilor

Principalele marcatoare pentru Rapid au fost Badea 6 goluri, Buceschi 6 şi Lacrabere 5, iar pentru gazde s-au remarcat Birtic şi Posavec, cu câte 6 reuşite.

”Am pornit acum trei ani din liga a II-a, iar în acest an avem şansa să jucăm împotriva celor mai bune formaţii de club din lume. Un vis nebun în care puţini credeau în 2019, un vis care s-a îndeplinit în luna mai, odată cu cucerirea titlului de campioană. Să ne bucurăm de fiecare clipă de Liga Campionilor şi de fiecare victorie din această competiţie uriaşă, fiţi convinşi că, atâta timp cât muncim cu pasiune zi şi noapte, rezultatele nu vor întârzia să apară”, este mesajul de sâmbătă al clubului Rapid Bucureşti, citat de news.ro. 

În grupa B s-a mai jucat, sâmbătă, partida dintre Kastamonu şi Buducnost, scor 27-40, iar celelalte meciuri vor avea loc duminică, între Team Esbjerg – Gyor ETO şi Metz Handball – Storhamar.

Reclamă

Rapid Bucureşti va disputa următoarea partidă pe teren propriu, în 18 septembrie, cu Metz Handball.

În grupa A va debuta, duminică, vicecampioana CSM Bucureşti, pe teren propriu, cu Krim Ljubljana. Liderul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, începe o nouă stagiune în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978).

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și