Închide meniul

Alex Ioniță, intrare criminală asupra lui Vlad Achim, în FC U Craiova 1948 – Rapid

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 22:50

Reclamă
Alex Ioniță, intrare criminală asupra lui Vlad Achim, în FC U Craiova 1948 – Rapid

Alex Ioniță, intrare criminală asupra lui Vlad Achim

Faultul comis de Alex Ioniță asupra lui Vlad Achim, în FC U Craiova 1948 - Rapid / captură Orange Sport

Alex Ioniță a fost eliminat în meciul FC U Craiova 1948 – Rapid, pentru o intrare criminală asupra lui Vlad Achim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 28, Alex Ioniță a făcut un fault inutil, din spate, asupra lui Vlad Achim, la 80 de metri de propria poartă. Jucătorul Rapidului s-a dus cu talpa direct pe tendonul adversarului.

Alex Ioniță, intrare criminală asupra lui Vlad Achim, în FC U Craiova 1948 – Rapid

Sursa: captură Orange Sport
Sursa: captură Orane Sport

Inițial, arbitrul Marian Barbu i-a acordat doar cartonașul galben lui Ionița. După ce a văzut reluările VAR, centralul și-a schimbat decizia. I-a arătat roșu direct fotbalistului rapidist și l-a trimis la vestiare.

Alex Ioniță este al doilea jucător de la Rapid care vede cartonașul roșu în actuala stagiune de Liga 1. A mai fost eliminat Dragoș Grigore în victoria cu 2-1 cu FC Argeș, din etapa a patra.

Ioniță este printre cei mai în formă jucători de la Rapid în acest debut de sezon, cu două assist-uri și două goluri.

Reclamă

Fanii lui FC U Craiova 1948, show total în meciul cu Rapid

Fanii lui FC U Craiova 1948 au făcut show total la meciul cu Rapid. Ultrașii din Peluza Sud Craiova au pregătit un banner special pentru derby-ul cu Rapid. Suporterii olteni au cântat fără oprire.

„De bucurie rar avurăm parte
O nouă filă în a noastră carte,
Și trecurăm peste agonie
Cel mai de preț club al României!”, este bannerul afișat de ultrașii lui FC U Craiova 1948.

Rapid, fără Adrian Mutu cu FC U Craiova 1948

Adrian Mutu nu stă pe bancă la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid. „Briliantul” a fost operat în urma unei crize de apenticită acută. Adrian Mititelu a reacționat imediat după anunțul că Adrian Mutu va absenta de la meci.

Reclamă 4 / 0/3

„Sănătate multă, Adi! Îmi pare tare rău că nu ne vedem azi la Târgu Jiu. Sincer, în astfel de momente, fotbalul trece în plan secund!„, a reacționat Adrian Mititelu, la comunicatul Rapidului.

Adrian Mutu a antrenat-o pe FC U Craiova 1948 la începutul sezonului 2021-2022, însă a fost demis de Adrian Mititelu din cauza rezultatelor sub așteptări.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova Vezi toate știrile
Citește și