Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Muți fără Mutu! Giuleștenii, prima înfrângere după patru etape. Sidibe, eroul oltenilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2022, 23:15

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Muți fără Mutu! Giuleștenii, prima înfrângere după patru etape. Sidibe, eroul oltenilor

Sekou Sidibe a deschis scorul în FC U Craiova 1948 - Rapid

Hepta

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Giuleștenii, fără Adrian Mutu pe bancă, au fost învinși din nou de formația patronată de Adrian Mititelu. Sidibe a înscris unicul gol al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas în inferioritate numerică în minutul 30, după ce Alex Ionița a fost eliminat pentru o intrare criminală la Vlad Achim.

În 10 oameni, giuleștenii au cedat în minutul 55. Sidibe l-a învins pe Horațiu Moldovan după o pasă superbă primită de la Gabi Iancu.

Pentru Rapid este prima înfrângere după patru victorii consecutive. Giuleștenii rămân însă lideri în Liga 1, cel puțin până la meciul Farului. De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 și-a depășit rivala locală, pe Universitatea Craiova, și a urcat pe loc de play-off.

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0

Min 90: Final de meci! FC U Craiova 1948 s-a impus cu 1-0.

Reclamă

Min. 55: GOOOL FC U Craiova 1948! Sidibe a deschis scorul, după ce a primit o pasă perfectă de la Gabi Iancu. Golul a fost validat cu ajutorul VAR. Iniţial, asistentul a semnalizat offside.

Min 44: O nouă ocazie pentru FC U Craiova 1948! Achim șutează puternic din afara careului, dar Moldovan reușește să respingă în bara transversală.

Min 37: Ocazie pentru FC U Craiova 1948! Sidibe centrează din flancul drept, Bahassa scoate în spate pentru Gabi Iancu care șutează din prima în bara latereală.

Reclamă 4 / 0/3

Min 30: Rapid a rămas în 10 oameni! Alex Ioniță a văzut cartonașul roșu după o intrare cu talpa pe tendonul lui Vlad Achim. A fost nevoie și de intervenția VAR.

Sursa: captură Orange Sport

Min 1: A început meciul.

FCU Craiova: R. Popa – R. Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Van Durmen, Vl. Achim – Sidibe, Baeten, Bahassa – Iancu

Rezerve: Mogoșanu – Paramatti, Enache, Dr. Albu, D. Croitoru, Marquet, Chițu, Bauza, G. Ganea

Antrenor: Marius Croitoru

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Kait, Al. Albu, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Mățan

Rezerve: Drăghia – Ignat, Al. Iacob, A. Ciobanu, Crepulja, Pănoiu, Papeau, V. Costache, Fl. Ștefan

Reclamă

Antrenor: Adrian Mutu

Știrea inițială

Autocarul Rapidului, vandalizat înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

Autocarul Rapidului a fost vandalizat. Totul cu câteva ore înaintea confruntării FC U Craiova 1948 – Rapid, din etapa a 10-a a Ligii 1.  

Giuleştenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu, acolo unde vor juca împotriva echipei lui Adrian Mititelu. Ultraşii alb-albaştrilor le-au pregătit o primire pe care nu o vor uita prea curând.

Mai multe mesaje au apărut pe autocarul Rapidului. Semnătura şi-au pus-o cei din Peluza Sud 1997, care susţine gruparea din Bănie.

„Olteni talentați la scris cu ruj pe autocar, aceiași sudiști cu ochelari de soare în solar!”, a fost mesajul ironic apărut pe pagina de Facebook Visiniu.ro. Postarea a fost însoţită de imagini cu autocarul vandalizat.

Ce au spus Adrian Mutu și Marius Croitoru înainte de FC U Craiova 1948 – Rapid

„Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Suntem într-un moment bun și vrem să profităm de asta. Nu ne gândim la vreo revanșă împotriva celor de la U Craiova. Este un meci ca toate celalalte.(n.r. dacă va fi o revanșă pe plan personal, ținând cont că a antrenat acolo) Nu, în niciun caz. A fost o experiență utilă, care, din păcate, nu s-a terminat așa cum am vrut eu și am mers pe drumuri separate”, a spus Adrian Mutu în conferinţa de presă.

„Ne așteaptă un meci greu împotriva unei echipe care a legat rezultatele bune în ultima perioadă. Adi Mutu ne cunoaște lotul, dar noi vom intra pe teren să dăm totul pentru victorie. Voi mă știți pe mine că nu sunt uj antrenor care să închid jocul, cu unul căuria îi place fotbalul spectacol. A revenit și Bauza, dar el încă nu este sută la sută fizic pentru a putea să joace. Însă, doar prezența sa printre noi la antrenamente a produs o altă stare de spirit băieților mei”, a declarat Marius Croitoru înaintea meciului cu Rapid.

Recomandări
  • FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0
  • Prima înfrângere pentru giuleșteni după patru victorii la rând

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și