Închide meniul
NEWS ALERT

Adrian Mutu nu va sta pe bancă la FC U Craiova 1948 – Rapid! „Briliantul” a fost operat. Anunțul oficial al giuleștenilor

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 17:03

Adrian Mutu nu va sta pe bancă la FC U Craiova 1948 – Rapid! „Briliantul a fost operat. Anunțul oficial al giuleștenilor

Adrian Mutu a fost operat și nu va sta pe bancă la FC U Craiova 1948 - Rapid

Adrian Mutu, pe patul de spital după operație / Facebook FC Rapid 1923

  • Adrian Mutu nu va sta pe bancă la FC U Craiova 1948 – Rapid
  • „Briliantul” a fost operat

Adrian Mutu nu va sta pe bancă la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid. „Briliantul” a fost operat în urma unei crize de apenticită acută. Giuleștenii au făcut anunțul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 17.25: Rapid a postat prima fotografie cu Adrian Mutu din spital. Antrenorul giuleștenilor a asigurat că se află în afara oricărui pericol.

Reclamă

Știrea inițială

Reclamă

Sâmbătă, Mutu a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, cu simptome de febră. Rapid a anunțat că „Briliantul” a fost transportat ulterior la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost operat. Va urmări meciul echipei sale de pe patul de spital.

Adrian Mutu nu va sta pe bancă la FC U Craiova 1948 – Rapid

„Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută.

Îi mulțumim domnului doctor Constantin Oprescu și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul De Urgență Floreasca Din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare ușoară și te așteptăm cât mai rapid alături de noi!”, se arată în comunicatul emis de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 – Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Pe banca Rapidului va sta Alin Chișă, secundul lui Adrian Mutu, conform gsp.ro.

Adrian Mititelu: „Multă sănătate, Adi!”

Patronul de la FC U Craiova 1948 a reacționat imediat după anunțul că Adrian Mutu va absenta de la meci.

„Sănătate multă, Adi! Îmi pare tare rău că nu ne vedem azi la Târgu Jiu. Sincer, în astfel de momente, fotbalul trece în plan secund!„, a reacționat Adrian Mititelu, la comunicatul Rapidului.

Sursa: Facebook FC Rapid 1923

Adrian Mutu a antrenat-o pe FC U Craiova 1948 la începutul sezonului 2021-2022, însă a fost demis de Adrian Mititelu din cauza rezultatelor sub așteptări.

Autocarul Rapidului, vandalizat înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

Giuleştenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu cu autocarul, iar ultraşii alb-albaştrilor le-au pregătit o primire pe care nu o vor uita prea curând.

Mai multe mesaje au apărut pe autocarul Rapidului. Semnătura şi-au pus-o cei din Peluza Sud 1997, care susţine gruparea din Bănie.

Reclamă

„Olteni talentați la scris cu ruj pe autocar, aceiași sudiști cu ochelari de soare în solar!”, a fost mesajul ironic apărut pe pagina de Facebook Visiniu.ro. Postarea a fost însoţită de imagini cu autocarul vandalizat.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid
Liga 1 • 17:03
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti
"Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!" Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16:38
„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid
Liga 1 • 11:17
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă!
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!