Închide meniul

Horațiu Moldovan a răbufnit după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: „Parcă suntem în junglă!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 0:14

Reclamă
Horațiu Moldovan a răbufnit după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: „Parcă suntem în junglă!

Cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan

Horațiu Moldovan, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Horațiu Moldovan a răbufnit după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Portarul rapidist și-a ieșit din minți după bătaia din zona vestiarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan s-a plâns că oltenii s-au bucurat excesiv după victorie. Jucătorul rapidist a avut un discurs dur.

Horațiu Moldovan a răbufnit după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0

„Parcă suntem în junglă! Sunt mai mulți bodyguarzi decât fotbaliști. N-am putut să intrăm în vestiar. Nu pot să înțeleg chestiile astea. Asta e. Nu trebuia să ne bucurăm de parcă am câștigat campionatul, să ne luăm de la vestiare.

Toată lumea își dorește să ne bată. Să ne bată la fotbal, nu la propriu! E plin de bodyguarzi, parcă suntem la club. Mutu are un aport mare asupra noastră, ne pare rău, suntem alături de el. Ne-a spus să facem exact ce am lucrat, dar toată tactica s-a schimbat când am rămas în 10 oameni”, a spus Horațiu Moldovan, conform digisport.ro. 

Scandal monstru la FC U Craiova 1948 – Rapid

Ultraşii rapidişti nu au suportat că echipa lor pierde derby-ul cu FC U Craiova şi au declanşat nebunia în finalul meciului. Aceştia şi-au ieşit din minţi, au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt.

Reclamă

Scandalul a continuat şi la vestiare. Jucătorii rapidişti, în frunte cu Săpunaru, au fost implicaţi într-un scandal monstru şi la vestiare. Jandarmii au intervenit de urgenţă.

FC U Craiova – Rapid 1-0

Giuleștenii, fără Adrian Mutu pe bancă, au fost învinși din nou de formația patronată de Adrian Mititelu. Sidibe a înscris unicul gol al meciului.

Rapid a rămas în inferioritate numerică în minutul 30, după ce Alex Ionița a fost eliminat pentru o intrare criminală la Vlad Achim.

Reclamă 4 / 0/3

În 10 oameni, giuleștenii au cedat în minutul 55. Sidibe l-a învins pe Horațiu Moldovan după o pasă superbă primită de la Gabi Iancu.

Pentru Rapid este prima înfrângere după patru victorii consecutive. Giuleștenii rămân însă lideri în Liga 1, cel puțin până la meciul Farului. De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 și-a depășit rivala locală, pe Universitatea Craiova, și a urcat pe loc de play-off.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și