Închide meniul

Horațiu Moldovan a răbufnit după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: „Parcă suntem în junglă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 0:14

Horațiu Moldovan a răbufnit după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: „Parcă suntem în junglă!

Cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan

Horațiu Moldovan, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Horațiu Moldovan a răbufnit după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Portarul rapidist și-a ieșit din minți după bătaia din zona vestiarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan s-a plâns că oltenii s-au bucurat excesiv după victorie. Jucătorul rapidist a avut un discurs dur.

Horațiu Moldovan a răbufnit după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0

„Parcă suntem în junglă! Sunt mai mulți bodyguarzi decât fotbaliști. N-am putut să intrăm în vestiar. Nu pot să înțeleg chestiile astea. Asta e. Nu trebuia să ne bucurăm de parcă am câștigat campionatul, să ne luăm de la vestiare.

Toată lumea își dorește să ne bată. Să ne bată la fotbal, nu la propriu! E plin de bodyguarzi, parcă suntem la club. Mutu are un aport mare asupra noastră, ne pare rău, suntem alături de el. Ne-a spus să facem exact ce am lucrat, dar toată tactica s-a schimbat când am rămas în 10 oameni”, a spus Horațiu Moldovan, conform digisport.ro. 

Scandal monstru la FC U Craiova 1948 – Rapid

Ultraşii rapidişti nu au suportat că echipa lor pierde derby-ul cu FC U Craiova şi au declanşat nebunia în finalul meciului. Aceştia şi-au ieşit din minţi, au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt.

Reclamă

Scandalul a continuat şi la vestiare. Jucătorii rapidişti, în frunte cu Săpunaru, au fost implicaţi într-un scandal monstru şi la vestiare. Jandarmii au intervenit de urgenţă.

FC U Craiova – Rapid 1-0

Giuleștenii, fără Adrian Mutu pe bancă, au fost învinși din nou de formația patronată de Adrian Mititelu. Sidibe a înscris unicul gol al meciului.

Rapid a rămas în inferioritate numerică în minutul 30, după ce Alex Ionița a fost eliminat pentru o intrare criminală la Vlad Achim.

Reclamă 4 / 0/3

În 10 oameni, giuleștenii au cedat în minutul 55. Sidibe l-a învins pe Horațiu Moldovan după o pasă superbă primită de la Gabi Iancu.

Pentru Rapid este prima înfrângere după patru victorii consecutive. Giuleștenii rămân însă lideri în Liga 1, cel puțin până la meciul Farului. De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 și-a depășit rivala locală, pe Universitatea Craiova, și a urcat pe loc de play-off.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și