Închide meniul
Foto

Scene halucinante după FC U Craiova – Rapid 1-0! Bătaie la vestiare între Săpunaru şi un suporter! Căpitanul Rapidului i-a înjurat pe jandarmi că au dat cu gaze lacrimogene

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 10 septembrie 2022, 23:38

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Ultraşii Rapidului au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaune la finalul meciului cu FC U Craiova 1948. Jandarmii au intervenit imediat şi au fost nevoiţi să apeleze la gaze lacrimogene. Scandalul a continuat şi în zona vestiarelor.

Reclamă
Scene halucinante după FC U Craiova – Rapid 1-0! Bătaie la vestiare între Săpunaru şi un suporter! Căpitanul Rapidului i-a înjurat pe jandarmi că au dat cu gaze lacrimogene

Cristi Săpunaru, implicat într-un scandal monstru după FC U Craiova - Rapid 1-0

Captură Antena Sport

Un nou meci cu scandal în România. Ultraşii rapidişti nu au suportat că echipa lor pierde derby-ul cu FC U Craiova şi au declanşat nebunia în finalul meciului. Aceştia şi-au ieşit din minţi, au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaunele pe care le-au rupt.

Reclamă

Update: Scandalul a continuat şi la vestiare. Jucătorii rapidişti, în frunte cu Săpunaru, au fost implicaţi într-un scandal monstru şi la vestiare. Conform jurnalistului Silviu Samuilă, Săpunaru s-ar fi bătut cu celebrul suporter „Poştaşu”. „Înțeleg că și-ar fi împărțit pumni cei de acolo. A fost între Săpunaru și Poștașu, suporterul celor de la Craiova. Asta îmi transmit colegii”, a spus acesta la orangesport.ro.

Reclamă

Conform unor imagini apărute, Săpunaru a înjurat şi a avut un comportament violent. Conform unor surse Antena Sport, Cristi Săpunaru a fost acuzat că ar fi scuipat copilul suporterului celor de la FC U Craiova 1948.

Ultraşii Rapidului au vrut să intre pe teren şi au aruncat cu scaune

Spiritele s-au calmat după intervenţia fermă a jandarmilor. Totuşi, în puţinul timp rămas până la fluierul final, jucătorii au acuzat unele probleme de respiraţie. Căpitanul celor dela Rapid a avut un duel aprins cu jandarmii. Până la urmă, spiritele s-au calmat iar la final cele două formaţii au cântat alături de galerie.

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Muți fără Mutu! Giuleștenii, prima înfrângere după patru etape

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Giuleștenii, fără Adrian Mutu pe bancă, au fost învinși din nou de formația patronată de Adrian Mititelu. Sidibe a înscris unicul gol al meciului.

Rapid a rămas în inferioritate numerică în minutul 30, după ce Alex Ionița a fost eliminat pentru o intrare criminală la Vlad Achim.

În oameni, giuleștenii au cedat în minutul 55. Sidibe l-a învins pe Horațiu Moldovan după o pasă superbă primită de la Gabi Iancu.

Pentru Rapid este prima înfrângere după patru victorii consecutive. Giuleștenii rămân însă lideri în Liga 1, cel puțin până la meciul Farului. De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 și-a depășit rivala locală, pe Universitatea Craiova, și a urcat pe loc de play-off.

Alex Ioniță, intrare criminală asupra lui Vlad Achim, în FC U Craiova 1948 – Rapid

Alex Ioniță a fost eliminat în meciul FC U Craiova 1948 – Rapid, pentru o intrare criminală asupra lui Vlad Achim.

În minutul 28, Alex Ioniță a făcut un fault inutil, din spate, asupra lui Vlad Achim, la 80 de metri de propria poartă. Jucătorul Rapidului s-a dus cu talpa direct pe tendonul adversarului.

Inițial, arbitrul Marian Barbu i-a acordat doar cartonașul galben lui Ionița. După ce a văzut reluările VAR, centralul și-a schimbat decizia. I-a arătat roșu direct fotbalistului rapidist și l-a trimis la vestiare.

Alex Ioniță este al doilea jucător de la Rapid care vede cartonașul roșu în actuala stagiune de Liga 1. A mai fost eliminat Dragoș Grigore în victoria cu 2-1 cu FC Argeș, din etapa a patra.

Ioniță este printre cei mai în formă jucători de la Rapid în acest debut de sezon, cu două assist-uri și două goluri.

Rapid, fără Adrian Mutu cu FC U Craiova 1948

Adrian Mutu nu a stat pe bancă la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid. „Briliantul” a fost operat în urma unei crize de apenticită acută. Adrian Mititelu a reacționat imediat după anunțul că Adrian Mutu va absenta de la meci.

„Sănătate multă, Adi! Îmi pare tare rău că nu ne vedem azi la Târgu Jiu. Sincer, în astfel de momente, fotbalul trece în plan secund!„, a reacționat Adrian Mititelu, la comunicatul Rapidului.

Adrian Mutu a antrenat-o pe FC U Craiova 1948 la începutul sezonului 2021-2022, însă a fost demis de Adrian Mititelu din cauza rezultatelor sub așteptări.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea