Închide meniul

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București, de unde a plecat cu o cutie cu bani. Apariție incredibilă a milionarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2022, 14:01

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București, de unde a plecat cu o cutie cu bani. Apariție incredibilă a milionarului

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii Mihai Pintilii devine antrenor principal la FCSB

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București! Gigi Becali continuă să uimească pe toată lumea. De obicei, prin aparițiile savuroase de la TV. De această dată, toate privirile au fost întoarse când l-au văzut pe milionar, în București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Gigi Becali a mers la o bancă din Capitală și a scos bani, având nevoie de o cutie pentru a-i aduce la mașină. El a fost, evident, însoțit de Ionuț Luțu, șoferul de lux al omului de afaceri.

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București

Becali însă nu a ținut cont că se află într-o mașină de peste 200.000 de euro. Când a coborât, oamenii din jur au fost surprinși de faptul că Gigi era îmbrăcat lejer și în niște haine murdare, un lucru nepotrivit pentru un bărbat cu statutul său.

Conform mediaflux.ro, un fan a ținut să facă o poză cu Gigi Becali, milionarul care ne obișnuise cu hainele scumpe pe care le cumpăra de la magazine de lux din Anglia.

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București
Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București / mediaflux.ro

Gigi Becali, în trening la biserică

Cu un an în urmă, Gigi Becali uimea de asemenea prin vestimentația aleasă când a mers la biserică. Gigi Becali a fost la slujba cu ocazia sărbătorii „Schimbarea la faţă”, de la Mănăstirea Slănic. Becali chiar a fost premiat pentru „meritul de a fi un creştin ortodox practicant”.

Reclamă

Becali a mers la slujba de la Mănăstirea Slănic îmbrăcat în trening şi cu adidaşi. Recunoscut pentru credinţa sa, dar şi pentru numeroasele acte de caritate, Becali a fost premiat de Arhiepiscopul Argeșului si Muscelului, IPS Calinic.

„Azi (n.r. – vineri), la slujba prilejuită de marea sărbătoare crestină SCHIMBAREA LA FAȚĂ, la Mănăstirea Slănic a fost prezent Gigi Becali, care s-a bucurat de onoruri speciale din partea Arhiepiscopului Argeșului si Muscelului, IPS Calinic! Gigi Becali a fost recompensat pentru meritul de a fi un crestin ortodox practicant, cu un spirit excepțional de dăruire!

L-am cunoscut personal cu această ocazie. Este imposibil de descris, omul are o chimie senzațională de inteligente unice, nelipsindu-i inteligenta spirituală care-i generează de fapt genialitatea. A fost o zi remarcabila pentru toți cei prezenți acolo„, a scris Radu Badiu pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și