Închide meniul

Apariţie fabuloasă a lui Gigi Becali la mănăstire! Îmbrăcat în trening, patronul FCSB a fost premiat: „Asta îi generează genialitatea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 august 2021, 12:26 / Actualizat: 7 august 2021, 13:54

Apariţie fabuloasă a lui Gigi Becali la mănăstire! Îmbrăcat în trening, patronul FCSB a fost premiat: „Asta îi generează genialitatea

Gigi Becali, ipostază fabuloasă

Hepta

Becali a mers la slujba de la Mănăstirea Slănic îmbrăcat în trening şi cu adidaşi. Recunoscut pentru credinţa sa, dar şi pentru numeroasele acte de caritate, Becali a fost premiat de Arhiepiscopul Argeșului si Muscelului, IPS Calinic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a venit în trening la mănăstire

Azi (n.r. – vineri), la slujba prilejuită de marea sărbătoare crestină SCHIMBAREA LA FAȚĂ, la Mănăstirea Slănic a fost prezent Gigi Becali, care s-a bucurat de onoruri speciale din partea Arhiepiscopului Argeșului si Muscelului, IPS Calinic!
Gigi Becali a fost recompensat pentru meritul de a fi un crestin ortodox practicant, cu un spirit excepțional de dăruire!

L-am cunoscut personal cu această ocazie. Este imposibil de descris, omul are o chimie senzațională de inteligente unice, nelipsindu-i inteligenta spirituală care-i generează de fapt genialitatea.
A fost o zi remarcabila pentru toți cei prezenți acolo„, a scris Radu Badiu pe Facebook.

Gigi Becali vrea să se tragă la mănăstire

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări. Patronul lui FCSB şi-a manifestat încă de anul trecut intenţia de a se retrage la o mănăstire şi nu pare a fi deloc o glumă. Milionarul este hotărât să ia această decizie în momentul în care toate fiicele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Reclamă

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Omul de afaceri încearcă să îşi convingă familia să îi accepte dorinţa de a se călugări. Gigi Becali îşi doreşte să îşi dedice viaţa rugăciunilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și