Închide meniul

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București, de unde a plecat cu o cutie cu bani. Apariție incredibilă a milionarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2022, 14:01

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București, de unde a plecat cu o cutie cu bani. Apariție incredibilă a milionarului

Gigi Becali a anunţat în ce condiţii Mihai Pintilii devine antrenor principal la FCSB

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București! Gigi Becali continuă să uimească pe toată lumea. De obicei, prin aparițiile savuroase de la TV. De această dată, toate privirile au fost întoarse când l-au văzut pe milionar, în București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Gigi Becali a mers la o bancă din Capitală și a scos bani, având nevoie de o cutie pentru a-i aduce la mașină. El a fost, evident, însoțit de Ionuț Luțu, șoferul de lux al omului de afaceri.

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București

Becali însă nu a ținut cont că se află într-o mașină de peste 200.000 de euro. Când a coborât, oamenii din jur au fost surprinși de faptul că Gigi era îmbrăcat lejer și în niște haine murdare, un lucru nepotrivit pentru un bărbat cu statutul său.

Conform mediaflux.ro, un fan a ținut să facă o poză cu Gigi Becali, milionarul care ne obișnuise cu hainele scumpe pe care le cumpăra de la magazine de lux din Anglia.

Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București
Cum s-a putut duce îmbrăcat Gigi Becali la o bancă din București / mediaflux.ro

Gigi Becali, în trening la biserică

Cu un an în urmă, Gigi Becali uimea de asemenea prin vestimentația aleasă când a mers la biserică. Gigi Becali a fost la slujba cu ocazia sărbătorii „Schimbarea la faţă”, de la Mănăstirea Slănic. Becali chiar a fost premiat pentru „meritul de a fi un creştin ortodox practicant”.

Reclamă

Becali a mers la slujba de la Mănăstirea Slănic îmbrăcat în trening şi cu adidaşi. Recunoscut pentru credinţa sa, dar şi pentru numeroasele acte de caritate, Becali a fost premiat de Arhiepiscopul Argeșului si Muscelului, IPS Calinic.

„Azi (n.r. – vineri), la slujba prilejuită de marea sărbătoare crestină SCHIMBAREA LA FAȚĂ, la Mănăstirea Slănic a fost prezent Gigi Becali, care s-a bucurat de onoruri speciale din partea Arhiepiscopului Argeșului si Muscelului, IPS Calinic! Gigi Becali a fost recompensat pentru meritul de a fi un crestin ortodox practicant, cu un spirit excepțional de dăruire!

L-am cunoscut personal cu această ocazie. Este imposibil de descris, omul are o chimie senzațională de inteligente unice, nelipsindu-i inteligenta spirituală care-i generează de fapt genialitatea. A fost o zi remarcabila pentru toți cei prezenți acolo„, a scris Radu Badiu pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a plecat cu o cutie de bani
  • Becali a fost îmbrăcat cu niște haine murdare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și