Închide meniul

Farul – FC Argeș 3-0. „Regele” este din nou pe primul loc în Liga 1. Gabi Torje, un nou gol pentru constănţeni!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 18:30 / Actualizat: 11 septembrie 2022, 20:39

Farul – FC Argeș 3-0. „Regele este din nou pe primul loc în Liga 1. Gabi Torje, un nou gol pentru constănţeni!

Farul - Mioveni, LIVE TEXT

Jucătorii de la Farul, în timpul unei partide/ Hepta

Farul – FC Argeș 3-0. Echipa „Regelui” Gică Hagi a revenit pe primul loc în România după victoria din etapa a 10-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ziua în care s-au împlinit 40 de ani de la debutul lui Hagi, Grameni a deschis scorul în minutul 7. Au fost momente de panică când unui suporter i s-a făcut rău şi ambulanţa a traversat terenul. Medicii i-au acordat, în tribună, îngrijiri medicale. Jocul s-a reluat şi Tudor Băluţă a înscris primul său gol după revenirea la Farul. A punctat în minutul 57, din pasa lui Louis Munteanu.

Scorul final, 3-0, a fost stabilit de Gabi Torje, care s-a revigorat la Farul. A fost ajutat şi de portarul lui FC Argeş, care a făcut o nouă eroare de proporţii. Echipa lui Hagi a urcat pe primul loc în Liga 1. Are 21 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Rapid. FC Argeş rămâne pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte.

Farul – FC Argeș 3-0

Min. 90: GOOOL Farul! Gabi Torje a marcat din nou, pentru a 3-a oară în ultimele 2 etape. A driblat un fundaş advers şi a înscris cu un şut cu şpiţul, la colţul scurt!

Min. 57: GOOOL Farul! Tudor Băluţă majorează diferenţa, după ce înscrie cu un şut din afara careului oaspeţilor.

Reclamă

Min. 46: Începe repriza a doua la Ovidiu.

Update 19.12: Persoana care avea nevoie de îngrijiri medicale a fost urcată în ambulanţă. Meciul s-a reluat!

Update 19.08: Medicii au urcat în tribună şi i-au acordat îngrijiri celui care avea grave probleme medicale.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 32: Meciul a fost întrerupt după ce unui fan i s-a făcut rău! A fost chemată de urgenţă ambulanţa!

Min. 7: GOOOL Farul! Grameni deschide scorul la Ovidiu.

Min. 1: Începe meciul de la Ovidiu, dintre Farul şi FC Argeş.

Farul: Aioani – R. Benzar, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, T. Băluță, Grameni – Pitu, Alibec, L. Munteanu

Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Corinus, Borza, Doukoure, Casap, Sali, Torje, Morar

Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Argeș: Greab – Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Vianna – I. Șerban, Meza Colli, Njike – Ișfan, Garita, I. Latovlevici

Reclamă

Rezerve: Straton – Jakolis, Cestor, Alceus, G. Crețu, Raynov, Calcan, Donisa, Celestine

Antrenor: Andrei Prepeliță

Gică Hagi a anunțat revenirea lui Denis Alibec

Gică Hagi a anunțat revenirea lui Denis Alibec, după ce atacantul Farului s-a accidentat în victoria cu FCSB din urmă cu două etape.

Alibec a absentat de la precedentul meci al Farului, înfrângerea 3-4 cu Universitatea Craiova. Atacantul acuzase o recidivă. Acum, vârful de 31 de ani este apt de joc.

„Suntem mai puternici cu Alibec în teren. Alibec e Alibec, cred eu că echipa are nevoie de el. Trebuie să fie Alibec din ultimele meciuri, a arătat foarte bine în ultimele partide și sper să țină aceeași linie pe care a avut-o până acum. Doar Nedelcu e indisponibil pentru această partidă, în rest suntem toți”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și