Închide meniul

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. Mirel Rădoi l-a învins pe Gică Hagi! Apărările s-au făcut de râs. Jovan Markovic şi Gabi Torje, „duble” de senzaţie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2022, 23:25

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. Mirel Rădoi l-a învins pe Gică Hagi! Apărările s-au făcut de râs. Jovan Markovic şi Gabi Torje, „duble de senzaţie

Universitatea Craiova, bucurie după gol

Universitatea Craiova, bucurie după gol / SPORT PICTURES / Hepta

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. A fost un meci nebun la Severin! Mirel Rădoi şi-a îndeplinit o mare dorinţă şi l-a învins pe profesorul Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a început tare încă din minutul 2, când Vlad Morar a marcat în minutul 2. Jovan Markovic a restabilit egalitatea în minutul 26, după care Gabi Torje a strălucit. A reuşit o „dublă” de senzaţie, iar echipa lui Gică Hagi a condus cu 3-1. Prima repriză s-a încheiat după ce Andrei Ivan a redus din diferenţă, în minutul 44.

Oltenii au revenit cu forţe proaspete în repriza secundă şi au întors rezultatul. Jovan Markovic a reuşit şi el „dubla”, în minutul 66. Mihai Aioani a decis cele trei puncte. S-a făcut de râs şi a deviat mingea în propria poartă, după o lovitură liberă executată de Dan Nistor.

Universitatea Craiova – Farul 4-3

Min. 90+3: Fluier final la Severin!

Min. 71: GOOOL! Mihai Aioani s-a făcut de râs şi a deviat mingea în propria poartă, după o lovitură liberă executată de Dan Nistor.

Reclamă

Min. 66: GOOOL! Jovan Markovic a restabilit egalitatea! Atacantul oltenilor a reuşit şi el „dubla”.

Min. 44: GOOOL! Andrei Ivan a redus din diferenţă!

Min. 41: GOOOL! Gabi Torje a marcat un nou gol superb şi a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 33: GOOOL! Gabi Torje a marcat un gol superb. Acesta a readus echipa lui Gică Hagi în avantaj cu un lob de excepţie.

Min. 26: GOOOL! Jovan Markovic a egalat la Severin. Atacantul a înscris primul gol din acest sezon, după o fază superbă.

Min. 2: GOOOL! Vlad Morar a deschis scorul în minutul 2. Trecuseră doar 72 de secunde la fluierul de start. Defensiva oltenilor s-a întrecut în greşeli.

Min. 1: A început derby-ul!

Universitatea Craiova (3-4-3): Lazar – Martic, Găman, Mitrea – Vătăjelu, Al. Crețu, Screciu, Bancu – Vînă – Markovic, A. Ivan
Rezerve: L. Popescu – Căpățînă, Al. Mateiu, Nistor, Sala, Cîmpanu, Hanca, Danciu, Rivaldinho
Antrenor: Mirel Rădoi

Farul (4-3-3): Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, T. Băluță, Grameni – Torje, Vl. Morar, Pitu
Rezerve: Buzbuchi – Corinus, Doukoure, Casap, Borza, Sali, Moldoveanu, Andronache, L. Munteanu
Antrenor: Gică Hagi

Mirel Rădoi, reacție fabuloasă înaintea meciului cu Gică Hagi

Mirel Rădoi e nerăbdător să-l înfrunte pe Gică Hagi în Universitatea Craiova – Farul. Antrenorul oltenilor îl consideră pe „Rege” unul dintre profesorii săi. Rădoi l-a învins până acum o singură dată pe Hagi în cariera de antrenor. Ca antrenor, Mirel a fost antrenat de Gică Hagi la FCSB, în 2007.

Reclamă

„Mi-aș dori din suflet, ca o ambiție personală, să pot să-mi bat unul din profesori. Am făcut-o când eram la FCSB, 1-0 pe Arena Naționala”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Farul va fi fără Denis Alibec la derby-ul cu Universitatea Craiova

Gică Hagi a precizat că Denis Alibec a acuzat o recidivă și nu poate fi pe teren la partida cu Universitatea Craiova. Atacantul s-a accidentat în precedenta partidă, cu FCSB.

„Denis a acuzat dureri și încă are probleme acolo unde avea el și nu e pentru acest meci. Îmi pare rău că Denis are încărcătura pe care o are și nu poate să fie cu noi.

Am nevoie să aducem jucătorii să se simtă bine din punct de vedere fizic. Preocuparea noastră este să gestionăm lucrurile foarte bine”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Denis Alibec a marcat două goluri pentru Farul în actuala stagiune, în partidele cu FCSB și FC Voluntari.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și