Închide meniul

Nicolae Dică, răspuns pentru Octavian Popescu: ”A jucat număr 10 și în partea stângă, nu erau noi pentru el”

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2022, 15:21

Reclamă
Nicolae Dică, răspuns pentru Octavian Popescu: ”A jucat număr 10 și în partea stângă, nu erau noi pentru el”

Nicolae Dică, mesaj direct pentru Gigi Becali

Octavian Popescu, la finalul unui meci al celor de la FCSB / Hepta

Nicolae Dică a venit cu un răspuns pentru Octavian Popescu. Tânărul jucător pune forma sa slabă de la începutul sezonului pe faptul că ar fi fost plimbat pe mai multe posturi. ”Nu erau noi pentru el”, susține antrenorul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tavi Popescu a jucat număr 10 și în partea stângă, poziții pe care el a mai jucat, nu erau noi pentru el. Eu am început cu el număr 10 pentru că am considerat că poate juca pe acea poziție, după aceea am avut anumite discuții cu el și cu alți jucători de la mijlocul terenului în sus și am ajuns la o concluzie.

Nicolae Dică, răspuns pentru Octavian Popescu

Nu trebuie să aibă un blocaj, sunt jucători care trec prin perioade dificile, și eu am avut o astfel de problemă când eram jucător, important e să fim alături de ei, să îi încurajăm, ei să se antreneze foarte bine în fiecare zi, în fiecare zi să fie mai buni și cu siguranță va veni momentul când vor da un randament foarte bun”, a spus Dică, într-o conferință de presă.

Octavian Popescu și-a angajat și un mental coach. Jucătorul cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.de și-a trecut în cont doar două assist-uri, în primele 14 meciuri disputate în acest sezon.

Octavian Popescu, început slab de sezon

„Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Reclamă

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu pentru PRO TV.

Nicolae Dică, vești bune despre Dawa și Olaru

Nicolae Dică a făcut un anunț important despre Darius Olaru și Joyskim Dawa, la conferința de presă susținută înainte de FCSB – Voluntari. Cei doi vor fi apți de joc pentru duelul cu ilfovenii. Cei doi au suferit accidentări minore în meciul cu West Ham, pierdut, joi, la Londra, cu 1-3. Dacă Dawa are șanse mari să joace luni, rămâne de văzut dacă Dică va risca și cu Olaru.

„Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Olaru și Dawa sunt OK, s-au antrenat astăzi cu echipa, sunt bine. Veți vedea dacă vom face schimbări. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul. E nevoie să termini între primele 3 echipe pentru a juca în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Nu accept ușor situația, nici jucătorii nu o fac. Trebuie o atitudine bună și în campionat, în toate meciurile! Trebuie ca jucătorii să demonstreze și în campionat”, a spus Dică, la conferința de presă susținută înainte de FCSB – FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și