Închide meniul

Nicolae Dică, răspuns pentru Octavian Popescu: ”A jucat număr 10 și în partea stângă, nu erau noi pentru el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2022, 15:21

Nicolae Dică, răspuns pentru Octavian Popescu: ”A jucat număr 10 și în partea stângă, nu erau noi pentru el”

Nicolae Dică, mesaj direct pentru Gigi Becali

Octavian Popescu, la finalul unui meci al celor de la FCSB / Hepta

Nicolae Dică a venit cu un răspuns pentru Octavian Popescu. Tânărul jucător pune forma sa slabă de la începutul sezonului pe faptul că ar fi fost plimbat pe mai multe posturi. ”Nu erau noi pentru el”, susține antrenorul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tavi Popescu a jucat număr 10 și în partea stângă, poziții pe care el a mai jucat, nu erau noi pentru el. Eu am început cu el număr 10 pentru că am considerat că poate juca pe acea poziție, după aceea am avut anumite discuții cu el și cu alți jucători de la mijlocul terenului în sus și am ajuns la o concluzie.

Nicolae Dică, răspuns pentru Octavian Popescu

Nu trebuie să aibă un blocaj, sunt jucători care trec prin perioade dificile, și eu am avut o astfel de problemă când eram jucător, important e să fim alături de ei, să îi încurajăm, ei să se antreneze foarte bine în fiecare zi, în fiecare zi să fie mai buni și cu siguranță va veni momentul când vor da un randament foarte bun”, a spus Dică, într-o conferință de presă.

Octavian Popescu și-a angajat și un mental coach. Jucătorul cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.de și-a trecut în cont doar două assist-uri, în primele 14 meciuri disputate în acest sezon.

Octavian Popescu, început slab de sezon

„Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Reclamă

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu pentru PRO TV.

Nicolae Dică, vești bune despre Dawa și Olaru

Nicolae Dică a făcut un anunț important despre Darius Olaru și Joyskim Dawa, la conferința de presă susținută înainte de FCSB – Voluntari. Cei doi vor fi apți de joc pentru duelul cu ilfovenii. Cei doi au suferit accidentări minore în meciul cu West Ham, pierdut, joi, la Londra, cu 1-3. Dacă Dawa are șanse mari să joace luni, rămâne de văzut dacă Dică va risca și cu Olaru.

„Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Olaru și Dawa sunt OK, s-au antrenat astăzi cu echipa, sunt bine. Veți vedea dacă vom face schimbări. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul. E nevoie să termini între primele 3 echipe pentru a juca în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Nu accept ușor situația, nici jucătorii nu o fac. Trebuie o atitudine bună și în campionat, în toate meciurile! Trebuie ca jucătorii să demonstreze și în campionat”, a spus Dică, la conferința de presă susținută înainte de FCSB – FC Voluntari.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și