Închide meniul

Nicolae Dică, anunț despre Dawa și Olaru, înainte de FCSB – Voluntari: ”Sunt ok, s-au antrenat azi cu echipa”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2022, 15:05

Nicolae Dică, anunț despre Dawa și Olaru, înainte de FCSB – Voluntari: ”Sunt ok, s-au antrenat azi cu echipa”

Nicolae Dică, anunț despre Dawa

Nicolae Dică, pe banca celor de la FCSB / Hepta

Nicolae Dică a făcut un anunț important despre Darius Olaru și Joyskim Dawa, la conferința de presă susținută înainte de FCSB – Voluntari. Cei doi vor fi apți de joc pentru duelul cu ilfovenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au suferit accidentări minore în meciul cu West Ham, pierdut, joi, la Londra, cu 1-3. Dacă Dawa are șanse mari să joace luni, rămâne de văzut dacă Dică va risca și cu Olaru.

Nicolae Dică, anunț despre Dawa și Olaru, înainte de FCSB – Voluntari

„Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Olaru și Dawa sunt OK, s-au antrenat astăzi cu echipa, sunt bine. Veți vedea dacă vom face schimbări.

Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul. E nevoie să termini între primele 3 echipe pentru a juca în Europa.

Nu accept ușor situația, nici jucătorii nu o fac. Trebuie o atitudine bună și în campionat, în toate meciurile! Trebuie ca jucătorii să demonstreze și în campionat”, a spus Dică, la conferința de presă susținută înainte de FCSB – FC Voluntari.

Reclamă

Nicolae Dică, mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari

Nicolae Dică a transmis un mesaj clar pentru jucători înainte de FCSB – FC Voluntari. Antrenorul vrea ca fotbaliștii săi dea randament maxim și în partidele de campionat.

FCSB este doar pe locul 13 în Liga 1, cu o singură victorie în tot sezonul. Roș-albaștrii sunt nevoie disperată de succes în meciul cu FC Voluntari, iar Nicolae Dică nu acceptă alt rezultat.

„Ne așteaptă o partidă grea mâine. Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Și ei, și noi avem nevoie mare de puncte. Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Este normal să fie pregătiți pentru meciul de mâine. Veți vedea mâine dacă o să facem schimbări.

Reclamă 4 / 0/3

Noi în Europa am făcut lucruri bune, ne-am îndeplinit un obiectiv. Vreau să cred că nu suntem echipa aia din campionat de la partida cu Farul, că a fost un accident acolo. Trebuie să începem să câștigăm și în campionat. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul pentru noi. E clar că nu accept ușor situația, nici eu, nici jucătorii. Trebuie să avem o atitudine bună și în campionat, la fel cum avem în Europa.

Orice jucător care joacă cu noi are ceva de demonstrat. Eu fac analiza adversarului, a ultimelor cinci partide, și vă spun că parametrii arată o diferență mare. Ați văzut că una joacă echipele cu noi și alta în rest. După calificarea în Europa, mă așteptam ca la meciul cu Sibiu să nu stăm bine. Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni și cu Farul”, a mai spus Nicolae Dică.

Recomandări
  • Darius Olaru și Joyskim Dawa, apți pentru FCSB – Voluntari
  • FCSB – Voluntari e luni, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.as.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și