Închide meniul

Mihai Stoica, replică acidă pentru Dan Şucu: „Într-adevăr, n-am construit nicio canapea!”. Ce l-a şocat la patronul Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2022, 23:22

Reclamă
Mihai Stoica, replică acidă pentru Dan Şucu: „Într-adevăr, n-am construit nicio canapea!. Ce l-a şocat la patronul Rapidului

Mihai Stoica, replică acidă pentru Dan Şucu: "Într-adevăr, n-am construit nicio canapea!"

Mihai Stoica, atac la Dan Şucu / Colaj Profimediaimages/Antena Sport

Mihai Stoica a avut o replică acidă pentru Dan Şucu. Managerul general de la FCSB a răbufnit la adresa patronului Rapidului, după incidentele de la Târgu Jiu. MM s-a contrat şi cu Cristian Săpunaru, căpitanul giuleştenilor care a sărit la bătaie la finalul înfrângerii cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu arătase cu degetul spre oficialul rivalei FCSB şi a lăsat de înţeles că Mihai Stoica încearcă doar să strice atmosfera la Rapid. „Normal că deranjează, dar sunt diferiţi oficiali al căror scop, sunt angajaţi, probabil, ca să creeze probleme echipelor adverse„, a spus omul de afaceri.

Mihai Stoica, replică acidă pentru Dan Şucu

MM a reacţionat imediat şi i-a amintit de ceea ce s-a întâmplat în 2006, în Cupa UEFA, când FCSB a eliminat-o pe Rapid şi s-a calificat în semifinale.

„Ce mă şochează este cum a apărut Dan Şucu, care trăieşte foarte vişiniu aşa. Are şapcă, tricou vişiniu, dar mai departe, când spune câte ceva e pe lângă. Zice de mine că n-am construit nimic, într-adevăr, n-am construit nicio canapea, dar bănuiesc că nu se referea la real estate.

Am făcut o echipă care a câştigat derby-ul fără revanşă. Ăla este derby-ul fără revanşă. Niciodată nu se vor mai întâlni două echipe din România”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica şi Cristi Săpunaru, „război” de la distanţă

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica, după ce oficialul de la FCSB a spus că doar sedat poate fi oprit. Căpitanul Rapidului i-a adus aminte lui Meme de momentul în care acesta a lovit un sporter al Stelei.

În 2005, la un Steaua – CFR disputat pe Ghencea, un suporter al roș-albaștrilor i-a criticat minute în șir pe jucători, iar Stoica l-a lovit cu pumnul în față pe acesta, gest greu de imaginat pentru un oficial.

Cine, valetul de la Palat, nu? Eu nu vorbesc cu valeții, dacă vrea cineva din cadrul clubului să vorbească cu mine, un jucător, da. Eu nu mi-am bătut niciodată un suporter al meu și nici n-o să fac chestia asta. Mai bine lasă capul jos. Am înțeles că domnul Răducioiu a zis că eu sunt căpitan și că trebuie să îi îndemn la calm. Păi ce să le zic? `Stați liniștiți, să dea cu apă pe voi, stați, băi, să vă scuipe? Stați să vă dea cu sticla în cap?`”, a spus Săpunaru după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica i-a răspuns şi a declarat că el a plătit pentru greşelile din trecutul său, fiind suspendat timp de un an. Pentru acţiunile sale de la meciul cu FC U Craiova 1948, Săpunaru nu a primit încă nicio sancţiune.

„Nu-mi explic de ce, dar am avut mereu o pornire lăuntrică să răspund când sunt întrebat, mi s-a părut că d’aia sunt cuvintele. Ca să nu taci când te întreabă la TV.

În altă ordine de idei, mi s-a reamintit că am lovit un spectator. Nu uitasem. Așa cum n-am uitat că am fost suspendat 1 an pentru asta”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul ofcial de Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și