Închide meniul

Mihai Stoica, răspuns pentru Cristi Săpunaru după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid: „N-am uitat că am fost suspendat 1 an”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2022, 17:35

Mihai Stoica, răspuns pentru Cristi Săpunaru după incidentele de la FC U Craiova 1948 – Rapid: „N-am uitat că am fost suspendat 1 an

Mihai Stoica, răspuns pentru Cristi Săpunaru

Mihai Stoica, în timpul unei partide pentru FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica i-a oferit un răspuns lui Cristi Săpunaru, după ce căpitanul giuleştenilor i-a adresat cuvinte grele. Managerul de la FCSB a vrut să lămurească situaţia, şi să reamintească faptul că a plătit pentru momentele în care el şi-a pierdut cumpătul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru a fost implicat într-un scandal colosal, după meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid. Căpitanul giuleştenilor a sărit la bătaie cu un fan oltean, iar pentru acest fapt a fost taxat chiar şi de Mihai Stoica.

Mihai Stoica, răspuns pentru Cristi Săpunaru

Mihai Stoica a reacţionat pe contul oficial de Facebook, după ce Cristi Săpunaru l-a numit „valetul de la palat”. Pe lângă acest fapt, căpitanul giuleştenilor i-a reamintit lui MM că a fost implicat într-un scandal cu suporterii, în urmă cu ceva ani.

Mihai Stoica a declarat că el a plătit pentru greşelile din trecutul său, fiind suspendat timp de un an. Pentru acţiunile sale de la meciul cu FC U Craiova 1948, Săpunaru nu a primit încă nicio sancţiune.

„Nu-mi explic de ce, dar am avut mereu o pornire lăuntrică să răspund când sunt întrebat, mi s-a părut că d’aia sunt cuvintele. Ca să nu taci când te întreabă la TV.

Reclamă

În altă ordine de idei, mi s-a reamintit că am lovit un spectator. Nu uitasem. Așa cum n-am uitat că am fost suspendat 1 an pentru asta”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul ofcial de Facebook.

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica, după ce oficialul de la FCSB a spus că doar sedat poate fi oprit. Căpitanul Rapidului i-a adus aminte lui Meme de momentul în care acesta a lovit un sporter al Stelei.

În 2005, la un Steaua – CFR disputat pe Ghencea, un suporter al roș-albaștrilor i-a criticat minute în șir pe jucători, iar Stoica l-a lovit cu pumnul în față pe acesta, gest greu de imaginat pentru un oficial.

Reclamă 4 / 0/3

”Cine, valetul de la Palat, nu? Eu nu vorbesc cu valeții, dacă vrea cineva din cadrul clubului să vorbească cu mine, un jucător, da. Eu nu mi-am bătut niciodată un suporter al meu și nici n-o să fac chestia asta. Mai bine lasă capul jos.

Am înțeles că domnul Răducioiu a zis că eu sunt căpitan și că trebuie să îi îndemn la calm. Păi ce să le zic? `Stați liniștiți, să dea cu apă pe voi, stați, băi, să vă scuipe? Stați să vă dea cu sticla în cap?`”, a spus Săpunaru după meci.

Mihai Stoica l-a atacat pe Cristi Săpunaru

Mihai Stoica l-a atacat dur pe Cristi Săpunaru, după scandalul monstru de la finalul derby-ului cu FC U Craiova 1948. Managerul general al FCSB a spus că Săpunaru putea fi oprit doar dacă era tranchilizat.

„Poate acolo este punctul sensibil şi de asta îl atacă. Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri.

Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-a luat doar cu Bancu măsuri, atunci în semifinala Cupei cu Sepsi, când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave.

Doar tranchilizat pare că poate fi oprit aici. Sunt sigur că nu se vor lua măsuri. Episoadele acestea le-am văzut și în Giulești și ce s-a întâmplat? Au fost doar 2 sau 3 etape de suspendare și atât”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, răspuns pentru Cristi Săpunaru
  • Căpitanul giuleştenilor i-a adresat cuvinte grele managerului de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și