Închide meniul

Mihai Stoica, replică acidă pentru Dan Şucu: „Într-adevăr, n-am construit nicio canapea!”. Ce l-a şocat la patronul Rapidului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2022, 23:22

Mihai Stoica, replică acidă pentru Dan Şucu: „Într-adevăr, n-am construit nicio canapea!. Ce l-a şocat la patronul Rapidului

Mihai Stoica, replică acidă pentru Dan Şucu: "Într-adevăr, n-am construit nicio canapea!"

Mihai Stoica, atac la Dan Şucu / Colaj Profimediaimages/Antena Sport

Mihai Stoica a avut o replică acidă pentru Dan Şucu. Managerul general de la FCSB a răbufnit la adresa patronului Rapidului, după incidentele de la Târgu Jiu. MM s-a contrat şi cu Cristian Săpunaru, căpitanul giuleştenilor care a sărit la bătaie la finalul înfrângerii cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu arătase cu degetul spre oficialul rivalei FCSB şi a lăsat de înţeles că Mihai Stoica încearcă doar să strice atmosfera la Rapid. „Normal că deranjează, dar sunt diferiţi oficiali al căror scop, sunt angajaţi, probabil, ca să creeze probleme echipelor adverse„, a spus omul de afaceri.

Mihai Stoica, replică acidă pentru Dan Şucu

MM a reacţionat imediat şi i-a amintit de ceea ce s-a întâmplat în 2006, în Cupa UEFA, când FCSB a eliminat-o pe Rapid şi s-a calificat în semifinale.

„Ce mă şochează este cum a apărut Dan Şucu, care trăieşte foarte vişiniu aşa. Are şapcă, tricou vişiniu, dar mai departe, când spune câte ceva e pe lângă. Zice de mine că n-am construit nimic, într-adevăr, n-am construit nicio canapea, dar bănuiesc că nu se referea la real estate.

Am făcut o echipă care a câştigat derby-ul fără revanşă. Ăla este derby-ul fără revanşă. Niciodată nu se vor mai întâlni două echipe din România”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica şi Cristi Săpunaru, „război” de la distanţă

Cristi Săpunaru l-a făcut praf pe Mihai Stoica, după ce oficialul de la FCSB a spus că doar sedat poate fi oprit. Căpitanul Rapidului i-a adus aminte lui Meme de momentul în care acesta a lovit un sporter al Stelei.

În 2005, la un Steaua – CFR disputat pe Ghencea, un suporter al roș-albaștrilor i-a criticat minute în șir pe jucători, iar Stoica l-a lovit cu pumnul în față pe acesta, gest greu de imaginat pentru un oficial.

Cine, valetul de la Palat, nu? Eu nu vorbesc cu valeții, dacă vrea cineva din cadrul clubului să vorbească cu mine, un jucător, da. Eu nu mi-am bătut niciodată un suporter al meu și nici n-o să fac chestia asta. Mai bine lasă capul jos. Am înțeles că domnul Răducioiu a zis că eu sunt căpitan și că trebuie să îi îndemn la calm. Păi ce să le zic? `Stați liniștiți, să dea cu apă pe voi, stați, băi, să vă scuipe? Stați să vă dea cu sticla în cap?`”, a spus Săpunaru după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica i-a răspuns şi a declarat că el a plătit pentru greşelile din trecutul său, fiind suspendat timp de un an. Pentru acţiunile sale de la meciul cu FC U Craiova 1948, Săpunaru nu a primit încă nicio sancţiune.

„Nu-mi explic de ce, dar am avut mereu o pornire lăuntrică să răspund când sunt întrebat, mi s-a părut că d’aia sunt cuvintele. Ca să nu taci când te întreabă la TV.

În altă ordine de idei, mi s-a reamintit că am lovit un spectator. Nu uitasem. Așa cum n-am uitat că am fost suspendat 1 an pentru asta”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul ofcial de Facebook.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și