Închide meniul

Adrian Mutu, primul antrenament cu Rapid, după operaţie. Imagini alături de căpitanul Cristi Săpunaru

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2022, 15:07

Reclamă
Adrian Mutu, primul antrenament cu Rapid, după operaţie. Imagini alături de căpitanul Cristi Săpunaru

Adrian Mutu, primul antrenament cu Rapid, după operaţie

Adrian Mutu şi Cristi Săpunaru, la antrenamentul Rapidului / Facebook Rapid

Adrian Mutu a susţinut primul antrenament cu Rapid, după operaţia suferită în urma crizei de apendicită de sâmbătă, care l-a făcut să rateze meciul giuleştenilor, cu FC U Craiova 1948 (0-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a părut complet refăcut după intervenţia chirugicală şi a apărut în mai multe poze alături de Cristian Săpunaru, căpitanul rapidiştilor, implicat într-un scandal uriaş la meciul de la Târgu-Jiu.

Adrian Mutu a susţinut primul antrenament cu Rapid

Giuleştenii au uitat deja de meciul care i-a făcut să piardă fotoliul de lider al Ligii 1 şi se pregătesc de duelul cu CS Mioveni, ce se va desfăşura sâmbătă, de la 21:30, pe Stadionul Rapid.

Detaliile despre starea lui Adrian Mutu au fost oferite cu două zile în urmă de Victor Angelescu. ”Veştile sunt bune. A fost operat, s-a trezit. Am vorbit cu el, totul a decurs bine. Este în Bucureşti la spital. Sincer să fiu nu ştiu când l-a apucat. Pe mine m-a sunat Niculae şi mi-a spus. Operaţia dacă a decurs bine nu cred că trebuie să stea mai mult de 2 zile, dar după are probabil nevoie de 4-5 zile de pauza.

Dar nu este o problemă, staff-ul este pregătit. Se întâmplă. Nu ştiu dacă are voie să se uite la meci sau nu. E imposibil, nu ştiu dacă se poate uita la meci. El fiind operat azi”, a declarat Angelescu la orangesport.ro.

Reclamă

Ionuţ Chirilă, mesaj incredibil pentru Cristi Săpunaru

Ionuţ Chirilă a avut un mesaj incredibil pentru Cristi Săpunaru, după scandalul monstru care a avut loc la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid, scor 1-0, din etapa a 10-a a Ligii 1. Fostul antrenor al Academicii Clinceni a comentat într-un mod total surprinzător incidentele de pe stadionul din Târgu Jiu.

„Să scuipi e urât, mai bine te bați. Să știi că Săpunaru e la fel și în afara terenului. Așa e el. E normal ca el (n.r. – Dan Șucu) să facă asta, chiar dacă nu are dreptate, își apără jucătorul.

Reclamă 4 / 0/3

Taribo West i-a aruncat tricoul în față lui Lucescu și a terminat-o cu fotbalul. Săpunaru e un băiat timid. Pe interiorul lui are o sensibilitate, eu așa îl simt. Nu vreau să îi creez circumstanțe atenuante, el se trezește în situații din astea, ar trebui să se tempereze puțin”, a declarat Ionuţ Chirilă, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și