Închide meniul

Adrian Mutu, primul antrenament cu Rapid, după operaţie. Imagini alături de căpitanul Cristi Săpunaru

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 septembrie 2022, 15:07

Adrian Mutu, primul antrenament cu Rapid, după operaţie. Imagini alături de căpitanul Cristi Săpunaru

Adrian Mutu, primul antrenament cu Rapid, după operaţie

Adrian Mutu şi Cristi Săpunaru, la antrenamentul Rapidului / Facebook Rapid

Adrian Mutu a susţinut primul antrenament cu Rapid, după operaţia suferită în urma crizei de apendicită de sâmbătă, care l-a făcut să rateze meciul giuleştenilor, cu FC U Craiova 1948 (0-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a părut complet refăcut după intervenţia chirugicală şi a apărut în mai multe poze alături de Cristian Săpunaru, căpitanul rapidiştilor, implicat într-un scandal uriaş la meciul de la Târgu-Jiu.

Adrian Mutu a susţinut primul antrenament cu Rapid

Giuleştenii au uitat deja de meciul care i-a făcut să piardă fotoliul de lider al Ligii 1 şi se pregătesc de duelul cu CS Mioveni, ce se va desfăşura sâmbătă, de la 21:30, pe Stadionul Rapid.

Detaliile despre starea lui Adrian Mutu au fost oferite cu două zile în urmă de Victor Angelescu. ”Veştile sunt bune. A fost operat, s-a trezit. Am vorbit cu el, totul a decurs bine. Este în Bucureşti la spital. Sincer să fiu nu ştiu când l-a apucat. Pe mine m-a sunat Niculae şi mi-a spus. Operaţia dacă a decurs bine nu cred că trebuie să stea mai mult de 2 zile, dar după are probabil nevoie de 4-5 zile de pauza.

Dar nu este o problemă, staff-ul este pregătit. Se întâmplă. Nu ştiu dacă are voie să se uite la meci sau nu. E imposibil, nu ştiu dacă se poate uita la meci. El fiind operat azi”, a declarat Angelescu la orangesport.ro.

Reclamă

Ionuţ Chirilă, mesaj incredibil pentru Cristi Săpunaru

Ionuţ Chirilă a avut un mesaj incredibil pentru Cristi Săpunaru, după scandalul monstru care a avut loc la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid, scor 1-0, din etapa a 10-a a Ligii 1. Fostul antrenor al Academicii Clinceni a comentat într-un mod total surprinzător incidentele de pe stadionul din Târgu Jiu.

„Să scuipi e urât, mai bine te bați. Să știi că Săpunaru e la fel și în afara terenului. Așa e el. E normal ca el (n.r. – Dan Șucu) să facă asta, chiar dacă nu are dreptate, își apără jucătorul.

Reclamă 4 / 0/3

Taribo West i-a aruncat tricoul în față lui Lucescu și a terminat-o cu fotbalul. Săpunaru e un băiat timid. Pe interiorul lui are o sensibilitate, eu așa îl simt. Nu vreau să îi creez circumstanțe atenuante, el se trezește în situații din astea, ar trebui să se tempereze puțin”, a declarat Ionuţ Chirilă, citat de gsp.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și