Închide meniul

Ionuţ Chirilă, mesaj incredibil pentru Cristi Săpunaru: „Să scuipi e urât, mai bine te bați”. Ce a spus despre căpitanul Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2022, 13:21

Reclamă
Ionuţ Chirilă, mesaj incredibil pentru Cristi Săpunaru: „Să scuipi e urât, mai bine te bați. Ce a spus despre căpitanul Rapidului

Discursul războinic al lui Cristi Săpunaru din vestiar, înaintea derby-ului cu FC U Craiova. Căpitanul Rapidului a ţinut un discurs de lider adevărat

Cristi Săpunaru, implicat într-un scandal monstru / Antena Sport

Ionuţ Chirilă a avut un mesaj incredibil pentru Cristi Săpunaru, după scandalul monstru care a avut loc la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid, scor 1-0, din etapa a 10-a a Ligii 1. Fostul antrenor al Academicii Clinceni a comentat într-un mod total surprinzător incidentele de pe stadionul din Târgu Jiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săpunaru a fost acuzat că l-a scuipat pe „Poştaşu”, unul dintre cei mai cunoscuţi fani ai echipei lui Adrian Mititelu. Cei doi au avut şi un schimb dur de replici. După, fundaşul Rapidului a sărit la bătaie în zona vestiarelor şi a fost ţinut cu greu de coechipierii săi.

Ionuţ Chirilă, mesaj incredibil pentru Cristi Săpunaru

Să scuipi e urât, mai bine te bați. Să știi că Săpunaru e la fel și în afara terenului. Așa e el. E normal ca el (n.r. – Dan Șucu) să facă asta, chiar dacă nu are dreptate, își apără jucătorul.

Taribo West i-a aruncat tricoul în față lui Lucescu și a terminat-o cu fotbalul. Săpunaru e un băiat timid. Pe interiorul lui are o sensibilitate, eu așa îl simt. Nu vreau să îi creez circumstanțe atenuante, el se trezește în situații din astea, ar trebui să se tempereze puțin”, a declarat Ionuţ Chirilă la GSP Live.

Daniel Niculae a ţinut să îi liniştească pe fani şi anunţă că nu este îngrijorat. E sigur că Cristi Săpunaru va scăpa la Comisii şi că nu va fi suspendat.

Reclamă

Cristi Săpunaru nu are de ce să fie suspendat, absolut niciun motiv. Nu e un motiv de a suspenda un jucător. Săpunaru este o țintă pentru galeriile rivalelor Rapidului. Și declarația lui de după meci a fost una de bun simț. A zis că trebuiau să se bucure de victorie pe teren. Și suporterii au nervii întinși la maxim. Săpunaru este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Rapidului. Este căpitan, este emblema Rapidului și nu avem ce să îi reproșăm.

Săpunaru e căpitan și a sărit și va sări tot timpul pentru a-și apăra colegii. La Mioveni a intervenit când asupra lui Crepulja s-a aruncat cu obiecte din tribună și loja oficială. Când cineva are ceva de contestat în fața jucătorilor, să fiți siguri că ceilalți jucători vor riposta în limitele fair play-ului. Nu e un jucător violent, își apără colegii și clubul”, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

Gigi Becali, reacţie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Săpunaru

Şi Gigi Becali a surprins după gestul făcut de Săpunaru. Patronul FCSB e de părere că fundaşul Rapidului ar trebui să fie lăsat să se bată ca să vadă pe pielea lui cum e „bătaia”.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali şi-a continuat discursul şocant şi a spus că e dispus să îi aducă un boxer lui Săpunaru ca să se lupte.

Lasă-l o dată să vadă cum e bătaia și după aia să vezi dacă mai sare. Lasă să-i rupă ăla capul, îi aduc eu

Așa bătaie fac și eu dacă mă desparte cineva, mă bat și eu cu 100 așa. Nu mă interesează pe mine de Rapid și Săpunaru, dar suntem toți aici și trebuie să înțeleagă că e fotbal. Dacă vrea îi aduc eu un boxer și se bate. Nu ai văzut că ei mereu instigă galeriile, joacă, mă, fotbal”, a spus Gigi Becali.

Căpitanul Rapidului i-a răspuns lui Mihai Stoica, cel care a spus că doar „tranchilizat putea fi oprit”. Cristi Săpunaru a explicat cum s-a ajuns la scandalul uriaș de la finalul partidei cu FC U Craiova, atunci când căpitanul Rapidului a sărit la bătaie. Mai mult, Săpunaru și-a cerut scuze Jandarmeriei după insultele de la finalul derby-ului.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și