Închide meniul

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu: „Face totul pe dos!”. Nici Miculescu nu a scăpat, după FCSB – Anderlecht 0-0

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2022, 0:14 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 13:59

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu: „Face totul pe dos!. Nici Miculescu nu a scăpat, după FCSB – Anderlecht 0-0

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu după FCSB - Anderlecht 0-0

Octavian Popescu, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu, „perla” pe care Gigi Becali cerea 50 de milioane de euro. Fostul mare atacant al Stelei a răbufnit la adresa lui Tavi Popescu, după FCSB – Anderlecht, scor 0-0, în grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balint e sigur că atacantul de 19 ani, care a fost monitorizat de granzii Europei, e „căzut” psihic.

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu după FCSB – Anderlecht 0-0

Octavian Popescu a fost ținut pe teren, de Nicolae Dică, până în minutul 90. A fost schimbat, chiar înainte de finalul meciului, cu Ianis Stoica.

Octavian Popescu face mereu exact ce nu trebuie să facă. El e la pământ psihic. Și eu am avut momente când îmi pierdeam încredere. Trebuie să facă un meci bun, dar îl așteptăm.

El a debutat foarte bine și a arătat câteva lucruri. Te uiți la calitățile pe care le are, dar acum, de o perioadă bună, face totul pe dos„, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Reclamă

Fostul atacant al Stelei, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni și cinci titluri în tricoul roș-albastru, nu i-a iertat nici pe Valentin Crețu și David Miculescu.

Prietenul meu, Crețu, viteză multă și lucruri puține făcute. Miculescu, nu știu ce să cred de când a venit la FCSB. Sunt sigur că e profesionist, dar ori e prea timid, ori atât poate, puțin„, a mai spus Balint.

David Miculescu a fost adus cu o sumă uriașă de la UTA. Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru atacantul de 21 de ani. Miculescu a fost titular pe Arena Națională și a evoluat 59 de minute. Cordea l-a înlocuit.

Reclamă 4 / 0/3

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste din acest sezon. Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să ia 50 de milioane de euro a apelat şi la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut.

Octavian Popescu vrea să revină la forma care l-a făcut pe Becali să viseze la 50 de milioane de euro. Promite să înceapă chiar la Londra.

Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.de

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu la sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și