Închide meniul

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste din acest sezon: „Poate și că sunt mutat de pe o poziție pe alta!” Cum vrea să îşi revină

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 septembrie 2022, 13:13 / Actualizat: 8 septembrie 2022, 15:47

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste din acest sezon: „Poate și că sunt mutat de pe o poziție pe alta! Cum vrea să îşi revină

Octavian Popescu vrea să facă un meci mare cu West Ham

Octavian Popescu, într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport / as.ro

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste din acest sezon. Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să ia 50 de milioane de euro a apelat şi la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu vrea să revină la forma care l-a făcut pe Becali să viseze la 50 de milioane de euro. Promite să înceapă chiar la Londra.

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste din acest sezon

„Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.de

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu la sport.ro.

Octavian Popescu vrea să facă primul meci mare din acest sezon chiar la Londra, în duelul de foc cu West Ham.

Reclamă

Este o bucurie, mai ales că debutez la Steaua București (n.r – la FCSB, în grupele unei competiții europene), sper să o fac cât mai bine, atât eu, cât și colegii. Banii nu contează, trebuie să intrăm, să ne facem treabă și să facem un rezultat bun.

Rezultatele vor veni, dar avem un început mai slab și sper să ne revenim cât mai curând. Da, un egal ar fi un rezultat pozitiv aici”, a mai spus Popescu.

Nicolae Dică a ascultat ordinul lui Gigi Becali! Pe ce poziție va juca de acum Octavian Popescu

Nicolae Dică i-a schimbat poziția lui Octavian Popescu, după ordinul lui Gigi Becali de a modifica sistemul de joc de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

După înfrângerea 1-3 cu Farul, Gigi Becali i-a ordonat lui Dică să renunțe definitiv la sistemul 4-2-3-1 și să adopte formația 4-3-3, cea pe care a utilizat-o și Toni Petrea în sezonul trecut. Dică a anunțat că Octavian Popescu va evolua în flancul stâng al atacului.

„Cred că Tavi nu poate să joace cu spatele la poartă. Acum, făcând un alt sistem, voi încerca să-i integrez pe toți, să dea toți randamentul cel mai bun.

Nu cred că a fost o eroare că l-am încercat pe Tavi în spatele atacantului, ne-am calificat în Conference League totuși, dar da, n-a avut randamentul ofensiv pe care l-am așteptat, deși defensiv a jucat bine. Vreau să-l văd și în noua poziție cum va fi”, a spus Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

În 13 partide disputate pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile, Octavian Popescu nu a înscris niciun gol și a dat doar două assist-uri.

Octavian Popescu va câștiga 10.000 de euro pe lună la FCSB, însă Nicolae Dică este de părere că jucătorul său ar trebui să aibă aspirații mult mai înalte în carieră.

Dicanio” i-a transmis puștiului-minune de la FCSB că trebuie să își dorească să ajungă la un salariu astronomic, de 200-300.000 de euro pe lună.

„E foarte bine că i s-a mărit salariul lui Tavi Popescu, înseamnă că patronul îl susține. Nu știu ce salariu are, nu este problema mea. 10.000 de euro? Nu cred că îi ia mințile suma asta. La cum îl cunosc eu, e un băiat inteligent și este cu capul pe umeri. Sincer, eu nu cred că el ar trebui să se mulțumească cu un salariu de 10.000 de euro pe lună. El trebuie să se gândească că trebuie să ajungă la un salariu de 200.000-300.000 de euro pe lună. El are calitate și la nivelul ăla trebuie să ajungă”, a declarat Nicolae Dică, la o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și