Închide meniul

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu: „Face totul pe dos!”. Nici Miculescu nu a scăpat, după FCSB – Anderlecht 0-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2022, 0:14 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 13:59

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu: „Face totul pe dos!. Nici Miculescu nu a scăpat, după FCSB – Anderlecht 0-0

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu după FCSB - Anderlecht 0-0

Octavian Popescu, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Gabi Balint, atac cu talpa la Octavian Popescu
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu, „perla” pe care Gigi Becali cerea 50 de milioane de euro. Fostul mare atacant al Stelei a răbufnit la adresa lui Tavi Popescu, după FCSB – Anderlecht, scor 0-0, în grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balint e sigur că atacantul de 19 ani, care a fost monitorizat de granzii Europei, e „căzut” psihic.

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu după FCSB – Anderlecht 0-0

Octavian Popescu a fost ținut pe teren, de Nicolae Dică, până în minutul 90. A fost schimbat, chiar înainte de finalul meciului, cu Ianis Stoica.

Reclamă

Octavian Popescu face mereu exact ce nu trebuie să facă. El e la pământ psihic. Și eu am avut momente când îmi pierdeam încredere. Trebuie să facă un meci bun, dar îl așteptăm.

El a debutat foarte bine și a arătat câteva lucruri. Te uiți la calitățile pe care le are, dar acum, de o perioadă bună, face totul pe dos„, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Reclamă

Fostul atacant al Stelei, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni și cinci titluri în tricoul roș-albastru, nu i-a iertat nici pe Valentin Crețu și David Miculescu.

Prietenul meu, Crețu, viteză multă și lucruri puține făcute. Miculescu, nu știu ce să cred de când a venit la FCSB. Sunt sigur că e profesionist, dar ori e prea timid, ori atât poate, puțin„, a mai spus Balint.

David Miculescu a fost adus cu o sumă uriașă de la UTA. Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru atacantul de 21 de ani. Miculescu a fost titular pe Arena Națională și a evoluat 59 de minute. Cordea l-a înlocuit.

Reclamă 4 / 0/3

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste din acest sezon. Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să ia 50 de milioane de euro a apelat şi la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut.

Octavian Popescu vrea să revină la forma care l-a făcut pe Becali să viseze la 50 de milioane de euro. Promite să înceapă chiar la Londra.

Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.de

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu la sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat