Închide meniul

„Ce vrei acum, să critic politica patronului?” Mihai Stoica, reacţie nervoasă când a fost întrebat de ce nu a fost sold-out la FCSB – Anderlecht 0-0

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2022, 8:32

„Ce vrei acum, să critic politica patronului? Mihai Stoica, reacţie nervoasă când a fost întrebat de ce nu a fost sold-out la FCSB – Anderlecht 0-0

Mihai Stoica, reacţie nervoasă când a fost întrebat de ce nu a fost sold-out la FCSB - Anderlecht 0-0

Mihai Stoica, reacţie nervoasă după meciul de pe Arena Naţională / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie nervoasă când a fost întrebat de ce nu s-a umplut Arena Naţională la meciul FCSB – Anderlecht, scor 0-0, din UEFA Conference League. Managerul general al roş-albaştrilor anunţase, în week-end, că sunt şanse importante ca 50.000 de fani să fie prezenţi în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

29.613 suporteri au asistat la confruntarea în care FCSB a obţinut numai o remiză cu Anderlecht. MM e sigur că preţurile i-au îndepărtat pe români să vină în număr chiar şi mai mare la meci.

Mihai Stoica, reacţie nervoasă când a fost întrebat de ce nu a fost sold-out la FCSB – Anderlecht 0-0

Totuşi, MM anunţă că nu o să critice decizia luată de Gigi Becali, de a încerca să scoată cât mai mulţi bani din vânzarea de bilete.

Prețurile, bineînțeles (n.r – Motivul pentru care nu au fost mai mulți suporteri?). Oare de ce? Că au fost prețurile mari. Eu făcusem o altă propunere de prețuri, dar s-a ajuns la prețurile astea și au fost 30.000.

Rețeta e bună, dar na… ce vrei acum? Să critic eu politica patronului? Nu o să fac asta pentru că sunt angajatul lui. Eu nu pot să mint, dar nu mi se pare normal ca eu să-l trag la răspundere pe cel care ne plătește. Eu am spus clar că am făcut niște propuneri. Asta e situația. S-a mai întâmplat chestia asta la Steaua și în trecut„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Care a fost prețul biletelor pentru FCSB – Anderlecht:

Nicolae Dică, ”săgeți” către CFR Cluj

Nicolae Dică a trimis ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0. Rivala din Gruia s-a făcut de râs și a pierdut confruntarea cu Sivasspor, scor 0-1.

”Dicanio” este mulțumit de prestația jucătorilor săi din confruntarea cu Anderlecht. Echipa roș-albastră a câștigat primul punct din grupa de Conference League și va juca ”dubla” cu Silkeborg.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci bun, chiar dacă am venit cu jucători tineri. Băieții au dat totul. Și ei au avut ocazii. Din păcate, nu am reușit să marcăm. A fost penalty care am înțeles că a fost clar. Când am avut VAR n-am primit… Este un rezultat echitabil. Ne jucăm șansa. Oricine intră pe teren trebuie să dea totul pe teren.

Nu am avut timp de odihnă și am decis să odihnesc unii jucători. Ne așteaptă un meci greu. Toți avem nevoie de puncte. Întâlnirea cu Mihai Neșu a fost senzațională. Mă bucur că este ok și că are țeluri.

Noi am avut niște adversari puternici. Suntem după 5 ani în grupe. Încercăm să scoatem cât mai mult din această grupă. Mă bucur că fanii au venit la meci. Sperăm să reușească alături de noi”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și