Închide meniul

Nicolae Dică, ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0: ”Noi avem adversari puternici în grupă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 septembrie 2022, 0:53 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 13:20

Nicolae Dică, ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0: ”Noi avem adversari puternici în grupă!”

Nicolae Dică, avertizat că este oblicat să o ducă pe FCSB în grupele Conference League

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică a trimis ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0. Rivala din Gruia s-a făcut de râs și a pierdut confruntarea cu Sivasspor, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dicanio” este mulțumit de prestația jucătorilor săi din confruntarea cu Anderlecht. Echipa roș-albastră a câștigat primul punct din grupa de Conference League și va juca ”dubla” cu Silkeborg.

Nicolae Dică, ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0

”A fost un meci bun, chiar dacă am venit cu jucători tineri. Băieții au dat totul. Și ei au avut ocazii. Din păcate, nu am reușit să marcăm. A fost penalty care am înțeles că a fost clar. Când am avut VAR n-am primit… Este un rezultat echitabil. Ne jucăm șansa. Oricine intră pe teren trebuie să dea totul pe teren.

Nu am avut timp de odihnă și am decis să odihnesc unii jucători. Ne așteaptă un meci greu. Toți avem nevoie de puncte. Întâlnirea cu Mihai Neșu a fost senzațională. Mă bucur că este ok și că are țeluri.

Noi am avut niște adversari puternici. Suntem după 5 ani în grupe. Încercăm să scoatem cât mai mult din această grupă. Mă bucur că fanii au venit la meci. Sperăm să reușească alături de noi”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Pro Arena.

Reclamă

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0. Vicecampioana României a obținut primul meci din grupele UEFA Conference League, iar mijlocașul a avertizat-o pe Silkeborg, viitoarea adversară.

Darius Olaru a fost avertizat după ce arbitrul a refuzat penalty pentru echipa sa. FCSB a cerut lovitură de la 11 metri la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor.

”A fost un meci foarte dificil. I-am analizat destul de bine. Am avut și noi situații. Dacă eram puțin mai atenți, puteam să câștigăm. Mie mi s-a părut din teren că a fost penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine m-a sancționat după pentru că am venit de la cea mai mare distanță. Ne vom juca șansele în această grupă. Ne-a lipsit șansa în această seară. Dacă marcam, reușeam să ne închidem pe final. Ne doream să câștigăm pentru Mihai Neșu”, a declarat Darius Olaru la finalul meciului pentru Pro Arena.

Andrei Cordea, atac la arbitraj după FCSB – Anderlecht 0-0

FCSB – Anderlecht 0-0. Echipa lui Nicolae Dică a obţinut primul punct în grupele Conference League. Andrei Cordea a ratat cea mai mare ocazie a meciului, în repriza a doua, după o pasă fabuloasă a lui Darius Olaru.

FCSB a mai cerut şi un penalty la un fault al portarului lui Anderlecht asupra lui Dawa. Şi belgienii puteau primi un penalty după o imprudenţă a lui Valentin Creţu.

A fost penalty la faza cu Dawa. Am avut o ocazie mare prin mine, dar am luat decizia proastă de a pasa. Mai bine dădeam la poartă şi aveam şanse mai mari de a marca. Când jucăm la Bucureşti, este foarte greu să ne bată cineva. Trebuie să ne focusăm din seara aceasta şi să luăm 3 puncte la Universitatea Craiova. Se poate zice că ne-a menajat că avem puţine puncte în campionat. Jucătorii care au intrat au făcut o treabă foarte bine pentru că sunt de calitate.

Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ. A fost penalty clar. Me vom continua lupta pentru locul 2, cred că îl putem obţine. Cred că am picat în cea mai puternică grupă din Conference League. Şi noi suntem o echipă puternică. Mihăiţă Neşu a fost în vestiar înainte şi îi mulţumim„, a spus Andrei Cordea la Pro Arena.   

Recomandări
  • Nicolae Dică, ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și