Închide meniul

Câte bilete erau vândute cu 24 de ore înainte de FCSB – Anderlecht! Fanii iau cu asalt Arena Națională, la meciul din grupele Conference League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 21:39

Câte bilete erau vândute cu 24 de ore înainte de FCSB – Anderlecht! Fanii iau cu asalt Arena Națională, la meciul din grupele Conference League

Câte bilete erau vândute cu 24 de ore înainte de FCSB - Anderlecht

Fanii lui FCSB iau cu asalt Arena Națională / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

S-a aflat câte bilete erau vândute cu 24 de ore înainte de FCSB – Anderlecht, meci din grupele UEFA Conference League. Fanii roș-albaștrilor vin în număr mare să își încurajeze favoriții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Remiza cu FC Voluntari, de luni, nu a oprit interesul suporterilor echipei lui Gigi Becali. Aceștia s-au grăbit să își asigure prezența pe Arena Națională.

Câte bilete erau vândute cu 24 de ore înainte de FCSB – Anderlecht

Potrivit fanatik.ro, FCSB a vândut, până miercuri seară, la nu mai puțin de 28.500 de bilete vândute. Interesul e de așteptat să crească în ziua meciului.

Prețul biletelor pentru FCSB – Anderlecht:

Trebuie să scot și eu bani. La peluză le-am înjumătățit prețul după ce s-au plâns oamenii. La tribună sau VIP, daca vrei să vezi meciul lui FCSB, n-ai 100 de lei? Ce mare lucru?„, a explicat Gigi Becali gestul de a înjumătăți prețul biletelor.

Reclamă

Meciul FCSB – Anderlecht va fi joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. La debutul în grupele Conference League, jucătorii lui Nicolae Dică au pierdut cu West Ham, scor 1-3, după ce au condus la pauză.

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său. Comparaţie cu Jurgen Klopp

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său după meciul FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Chiar dacă echipa este pe locul 13 în clasament, Dică asigură că are susţinere deplină din partea patronului.

Dică a vorbit despre postul său la conferinţa de presă premergătoare disputei FCSB – Anderlecht, din UEFA Conference League. A dezvăluit că, în cazul în care nu califica echipa în grupe, erau şanse minime să fi mai fost păstrat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu (n.r. dacă este sub presiune)! Pentru că am calificat echipa după 5 ani de zile. Dacă nu o calificam, voi nu mai eraţi aici la conferinţă, eu nu mai eram aici. Nu am nicio presiune din punctul acesta de vedere, am susţinerea patronului, am încredere în ceea ce fac la antrenament, am încredere în băieţi că vom duce echipa acolo unde îi este locul. Şi eu sunt şi pozitiv de obicei, am nişte lucuri în care cred.

Ştiu că lucrurile excepţionale li se întâmplă oamenilor care nu renunţă. Eu sunt omul care nu renunţ uşor. Am trecut prin multe momente dificile când eram jucător, am trecut şi ca antrenor… nu este nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Nu ştiu de ce se vorbeşte la noi, după o lună şi ceva, când un antrenor face o performanţă, se vorbeşte de dat afară. M-am uitat şi prin Europa, sunt multe echipe de tradiţie care au câştigat trofee care au început prost. Liverpool ce să facă, să dea antrenorul afară că e pe locul 8 sau pe 10? De ce să nu fim şi noi ca cei din alte ţări?”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și