Închide meniul
Foto

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură decisivă pentru Anamaria Prodan. Decizia anunțată de instanță

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2022, 16:53

Reclamă
Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură decisivă pentru Anamaria Prodan. Decizia anunțată de instanță

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură în instanță pentru Anamaria Prodan

Colaj cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, i-a dat marea lovitura în instanță fostei soții a antrenorului, Anamaria Prodan. Un scandal monstru a fost soluționat în favoarea celei care l-a furat pe Reghe de lângă celebra impresară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul trecut, în spațiul public au apărut fotografii cu Anamaria Prodan în care vedeta apare complet goală, în fața unei oglinzi. Fosta soție a acuzat-o pe Corina Caciuc că ar fi de vină pentru publicarea fotografiilor intime și a dat-o pe aceasta în judecată.

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, lovitură în instanță pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a trimis lui Laurențiu Reghecampf fotografii cu ea dezbrăcată pe vremea când forma un cuplu cu celebrul antrenor. Era sigură că fostul soț a contribuit la defăimarea ei și că va avea câștig de cauză în instanță. S-a înșelat.

Conform playsport.ro, instanța a hotărât că Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf nu au avut nicio implicare în apariția acelor fotografii pe internet. Anamaria Prodan a visat la despăgubiri din partea amantei fostului soț, însă nu s-a mai ales cu nimic.

În prezent, Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai, în timp ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ajuns în Azerbaidjan, unde el este antrenor la Neftchi Baku.

Reclamă

Ce o așteaptă pe Anamaria Prodan după încheierea divorțului

Anamaria Prodan a avut încă un mesaj dur pentru actualul ei soț, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin scandal de divorț. Agentul de-abia așteaptă să scape de proces, pentru că ”Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis”.

”Am realizat după foarte mult timp că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci! Capul sus!!! Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor!

Lăsați în urmă răul și zâmbiți, căci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis exact așa cum meritați !️ Good Luck all!!!!”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a putut să îşi răsfeţe Laurenţiu Reghecampf amanta! Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi-a răsfăţat amanta Corina Caciuc la piscină şi a postat pe Instagram o poză din intimitatea celor doi. Corina nu a scăpat însă de numele Anamariei Prodan.

„Stare de duminică”, a fost mesajul lui Reghecampf, la care Corina a reacţionat imediat: „Inima mea„. Totuşi, un fan de pe Instagram a ţinut să le strice starea şi a postat sec un mesaj: „Ana era specială!„.

Aceasta este una dintre puţinele apariţii intime ale celor doi indrăgostiţi, mai ales că Laurenţiu Reghecampf se află în plin proces de divorţ de Anamaria Prodan.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și