Închide meniul

Robert Lewandowski, „dublă” în Barcelona – Elche 3-0! Cifre incredibile ale starului polonez

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 20:09

Reclamă
Robert Lewandowski, „dublă în Barcelona – Elche 3-0! Cifre incredibile ale starului polonez

Meciuri de foc în luna octombrie în Liga Campionilor

Robert Lewandowski. în timpul unui meci pentru Barcelona / Profimedia

Robert Lewandowski reușit o „dublă” în Barcelona – Elche 3-0, meci disputat în etapa a șasea din La Liga. Starul polonez are cifre incredibile în tricoul catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a marcat în minutele 34 și 48, cu două finalizări simple din fața porții. Atacantul de 34 de ani a ajuns la 11 reușite pentru Barcelona, în doar opt partide disputate.

Robert Lewandowski, „dublă” în Barcelona – Elche 3-0


Polonezul a reușit cel puțin un gol în fiecare din ultimele cinci partide disputate în campionat. Lewandowski este golgheterul la zi atât în La Liga, cât și în UEFA Champions League.

Lewandowski a ratat ocazii uriașe împotriva lui Bayern

Robert Lewandowski a ratat două ocazii uriașe în debutul meciului Bayern – Barcelona 2-0, din grupele UEFA Champions League. Starul polonez a fost foarte aproape să deschidă scorul la Munchen, împotriva fostei sale echipe, mai întâi cu un șut din câțiva metri, apoi cu o lovitură periculoasă de cap la care Neuer a făcut minuni.

Reclamă

Fanii lui Bayern n-au uitat de performanțele fabuloase bifate de Lewandowski în tricoul echipei lor și l-au aplaudat la scenă deschisă înaintea meciului din această seară. Unii dintre suporterii bavarezi i-au dedicat și un banner cu mesajul „Mulțumim, Robert!”. Starul polonez le-a întors favorul și le-a mulțumit pentru căldura cu care l-au primit pe stadionul unde a scris istorie în ultimii ani.

Xavi, pus să aleagă între Erling Haaland şi Robert Lewandowski

Antrenorul catalanilor a fost pus să aleagă între Erling Haaland (22 de ani) şi Robert Lewandowski (34 de ani) şi nu a stat pe gânduri.

Tehnicianul grupării pe pe Camp Nou s-a declarat încântat de alegerea făcută de conducătorii clubului. Atacantul polonez, adus cu 45 de milioane de euro de la Bayern, este favoritul lui Xavi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-aș schimba pe Robert pentru nimic în lume. Experiența sa este o diplomă. Este foarte matur, iar felul lui de a fi îi favorizează pe tineri, modestia lui este molipsitoare… a câștigat totul și, prin faptul că este atât de umil, îi molipsește pe restul coechipierilor săi. Ceea ce face este extraordinar„, a declarat Xavi, potrivit mundodeportivo.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și