Închide meniul

Robert Lewandowski, „dublă” în Barcelona – Elche 3-0! Cifre incredibile ale starului polonez

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 20:09

Robert Lewandowski, „dublă în Barcelona – Elche 3-0! Cifre incredibile ale starului polonez

Meciuri de foc în luna octombrie în Liga Campionilor

Robert Lewandowski. în timpul unui meci pentru Barcelona / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewandowski a marcat în minutele 34 și 48, cu două finalizări simple din fața porții. Atacantul de 34 de ani a ajuns la 11 reușite pentru Barcelona, în doar opt partide disputate.

Robert Lewandowski, „dublă” în Barcelona – Elche 3-0


Polonezul a reușit cel puțin un gol în fiecare din ultimele cinci partide disputate în campionat. Lewandowski este golgheterul la zi atât în La Liga, cât și în UEFA Champions League.

Reclamă

Lewandowski a ratat ocazii uriașe împotriva lui Bayern

Robert Lewandowski a ratat două ocazii uriașe în debutul meciului Bayern – Barcelona 2-0, din grupele UEFA Champions League. Starul polonez a fost foarte aproape să deschidă scorul la Munchen, împotriva fostei sale echipe, mai întâi cu un șut din câțiva metri, apoi cu o lovitură periculoasă de cap la care Neuer a făcut minuni.

Reclamă

Fanii lui Bayern n-au uitat de performanțele fabuloase bifate de Lewandowski în tricoul echipei lor și l-au aplaudat la scenă deschisă înaintea meciului din această seară. Unii dintre suporterii bavarezi i-au dedicat și un banner cu mesajul „Mulțumim, Robert!”. Starul polonez le-a întors favorul și le-a mulțumit pentru căldura cu care l-au primit pe stadionul unde a scris istorie în ultimii ani.

Xavi, pus să aleagă între Erling Haaland şi Robert Lewandowski

Antrenorul catalanilor a fost pus să aleagă între Erling Haaland (22 de ani) şi Robert Lewandowski (34 de ani) şi nu a stat pe gânduri.

Tehnicianul grupării pe pe Camp Nou s-a declarat încântat de alegerea făcută de conducătorii clubului. Atacantul polonez, adus cu 45 de milioane de euro de la Bayern, este favoritul lui Xavi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-aș schimba pe Robert pentru nimic în lume. Experiența sa este o diplomă. Este foarte matur, iar felul lui de a fi îi favorizează pe tineri, modestia lui este molipsitoare… a câștigat totul și, prin faptul că este atât de umil, îi molipsește pe restul coechipierilor săi. Ceea ce face este extraordinar„, a declarat Xavi, potrivit mundodeportivo.com.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League