Închide meniul

Valentin Costache s-a făcut de râs în Rapid – CS Mioveni! Ratare incredibilă a „perlei” lui Adrian Mutu

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 23:15

Reclamă
Valentin Costache s-a făcut de râs în Rapid – CS Mioveni! Ratare incredibilă a „perlei lui Adrian Mutu

Valentin Costache, ratare incredibilă în Rapid - CS Mioveni

Valentin Costache a semnat o ratare uriașă în meciul Rapid – CS Mioveni, din etapa a 11-a din Liga 1. Jucătorul lui Adrian Mutu s-a făcut de râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costache a fost servit ideal de Cristi Săpunaru, însă execuția sa a fost deplorabilă. Din șase metri, fotbalistul de 24 de ani a șutat mult în afara cadrului porții.

Valentin Costache, ratare incredibilă în Rapid – CS Mioveni

Sursa: Orange Sport

Costache a fost înlocuit de Adrian Mutu în minutul 69. Fostul jucător de la CFR Cluj nu are niciun gol pentru Rapid în actuala stagiune.

Costache a venit la Rapid în această vară, pentru aproximativ 100.000 de euro. Jucătorul a semnat pentru două sezoane, cu opțiune de prelungire.

Gol superb al lui Jayson Papeau, anulat de VAR

Papeau a marcat pentru Rapid încă din minutul 9. Francezul a profitat de o respingere greșită a celor de la Mioveni, și-a culcat un adversar și a șutat necruțător, la vinclu.

Reclamă
Captură Orange Sport

Bucuria giuleștenilor s-a transformat însă în agonie. La VAR, a fost semnalată o poziție de ofsaid a lui Dugandzic, care s-a aflat pe direcția șutului lui Papeau.

A durat minute bune până când s-a luat o hotărâre asupra fazei. În final, arbitrul Horia Mladinovic a decis că Dugandzic, aflat în ofsaid, i-a blocat câmpul vizual portarului de la Mioveni și a anulat reușita.

Galeria Rapidului, coregrafie superbă pentru Cristi Săpunaru

Suporterii alb-vișinii, care îl consideră nevinovat pe fundaș, au făcut „scut” în jurul căpitanului lor după incidentele de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948, de la Târgu Jiu, din etapa precedentă a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Galeria giuleșteană a afișat un banner uriaș cu mesajul „Săpunaru, mândria noastră”. Totodată, în peluza nord au apărut zeci de pancarte cu numele și chipul căpitanului Rapidului.

Galeria Rapidului, susținere totală pentru Cristi Săpunar
Galeria Rapidului, alături de Cristi Săpunaru

În semn de recunoștință pentru gestul lor, Săpunaru le-a mulțumit fanilor în timpul meciului și i-a aplaudat preț de câteva secunde.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și