Închide meniul

Valentin Costache s-a făcut de râs în Rapid – CS Mioveni! Ratare incredibilă a „perlei” lui Adrian Mutu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 23:15

Valentin Costache s-a făcut de râs în Rapid – CS Mioveni! Ratare incredibilă a „perlei lui Adrian Mutu

Valentin Costache, ratare incredibilă în Rapid - CS Mioveni

Valentin Costache a semnat o ratare uriașă în meciul Rapid – CS Mioveni, din etapa a 11-a din Liga 1. Jucătorul lui Adrian Mutu s-a făcut de râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costache a fost servit ideal de Cristi Săpunaru, însă execuția sa a fost deplorabilă. Din șase metri, fotbalistul de 24 de ani a șutat mult în afara cadrului porții.

Valentin Costache, ratare incredibilă în Rapid – CS Mioveni

Sursa: Orange Sport

Costache a fost înlocuit de Adrian Mutu în minutul 69. Fostul jucător de la CFR Cluj nu are niciun gol pentru Rapid în actuala stagiune.

Costache a venit la Rapid în această vară, pentru aproximativ 100.000 de euro. Jucătorul a semnat pentru două sezoane, cu opțiune de prelungire.

Gol superb al lui Jayson Papeau, anulat de VAR

Papeau a marcat pentru Rapid încă din minutul 9. Francezul a profitat de o respingere greșită a celor de la Mioveni, și-a culcat un adversar și a șutat necruțător, la vinclu.

Reclamă
Captură Orange Sport

Bucuria giuleștenilor s-a transformat însă în agonie. La VAR, a fost semnalată o poziție de ofsaid a lui Dugandzic, care s-a aflat pe direcția șutului lui Papeau.

A durat minute bune până când s-a luat o hotărâre asupra fazei. În final, arbitrul Horia Mladinovic a decis că Dugandzic, aflat în ofsaid, i-a blocat câmpul vizual portarului de la Mioveni și a anulat reușita.

Galeria Rapidului, coregrafie superbă pentru Cristi Săpunaru

Suporterii alb-vișinii, care îl consideră nevinovat pe fundaș, au făcut „scut” în jurul căpitanului lor după incidentele de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948, de la Târgu Jiu, din etapa precedentă a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Galeria giuleșteană a afișat un banner uriaș cu mesajul „Săpunaru, mândria noastră”. Totodată, în peluza nord au apărut zeci de pancarte cu numele și chipul căpitanului Rapidului.

Galeria Rapidului, susținere totală pentru Cristi Săpunar
Galeria Rapidului, alături de Cristi Săpunaru

În semn de recunoștință pentru gestul lor, Săpunaru le-a mulțumit fanilor în timpul meciului și i-a aplaudat preț de câteva secunde.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și