Închide meniul

Andrei Cristea, convins că Andrea Compagno se va impune la FCSB: „Va da foarte multe goluri. Este ca Inzaghi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2022, 11:52

Andrei Cristea, convins că Andrea Compagno se va impune la FCSB: „Va da foarte multe goluri. Este ca Inzaghi

Andrei Cristea, convins că Andrea Compagno va marca multe goluri pentru FCSB

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB/ Hepta

Andrei Cristea este convis că Andrea Compagno va marca multe goluri pentru FCSB. Fostul atacant de la Dinamo a declarat că italianul transferat de Gigi Becali în această vară se va integra în trupa lui Nicolae Dică şi va deveni un jucător indispensabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a marcat un singur gol pentru FCSB, chiar la debut, în înfrângerea de pe terenul celor de la Farul. În ultimul meci, confruntarea cu Anderlecht din grupele Conference League, italianul a fost introdus la pauză în locul lui Bogdan Rusu.

Andrei Cristea, convins că Andrea Compagno va „rupe” plasa pentru FCSB

Andrei Cristea a analizat jocul prestat de Andrea Compagno, la FCSB. Fostul golgheter al lui Dinamo este de părere că trupa lui Nicolae Dică va deveni o forţă în Liga 1, avându-l în echipă pe atacantul italian.

Totodată, Andrei Cristea îl compară pe Andrea Compagno cu Pippo Inzaghi, fost atacant pentru AC Milan şi câştigător de Liga Campionilor.

„Se vorbește foarte mult de acest Compagno. Mie îmi place foarte mult. De la Cyril Thereau, eu nu am mai văzut la FCSB un jucător mai util și cu stilul lui Compagno și cred că îi va ajuta foarte mult. El a venit târziu, în etapa a șasea. Este ca Inzaghi, este foarte util, ține de mingi, își vede numai de joc.

Reclamă

Să știți că eu văd majoritatea meciurilor de pe Arena Națională, stând în zonă și l-am urmărit atent și e un jucător exemplu. Vezi alte lucruri când te duci pe stadion. Ține mult de mingi, face ca echipa să iasă, deviază, așează jocul, pleacă, dă cu capul.

Cu Voluntari, a dat de 4 ori cu capul, peste Armaș și celălalt fundaș central de 1.90 m, Matricardi. Asta înseamnă ceva, se vede clar ceva la el. FCSB, cu explozia lor de pe benzi și cu stilul lui Compagno, s-a întărit foarte mult și o să vedeți că o să dea foarte multe goluri.

Au mijlocași centrali buni, cu talie, fundașii centrali au talie. Edjouma – Compagno, un ax de peste 1,90 m. Eu cred că FCSB va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”, a declarat Andrei Cristea, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a anunţat de ce Andrea Compagno a marcat un singur gol la FCSB

Adrian Mititelu a anunţat de ce Andrea Compagno a marcat un singur gol în cele patru meciuri disputate pentru FCSB, de la transferul de 1.5 milioane de euro făcut de Gigi Becali.

Patronul de la FC U Craiova 1948 vine cu sfaturi pentru cei care se ocupă de jocul echipei lui Nicolae Dică: aripile să vină mai rapid cu mingi către atacantul cotat la 500.000 de euro, care la Craiova marcase 5 goluri în acest sezon, înainte de mutarea la echipa din Berceni.

„Din cauza stilului de joc care este la FCSB. Dar să nu ne grăbim, el a marcat în prima etapă și a avut meciuri cu 3-4 execuții foarte bune. La Steaua ies aripile în evidență și ies în prim-plan și nu dau drumul la minge, sunt ceva vedetisme acolo.

Părerea mea e că nici Cordea nu dă drumul la minge. Îmi amintesc că a avut două-trei acțiuni în Anglia, cu West Ham, în loc să i-o dea lui Compagno, a dat el la poartă. Și chestiile astea contează. Când ai un vârf, joacă pe calitățile lui, dacă tot l-ai cumpărat. Dar eu cred că și cei de la Steaua, pentru că au acolo specialiști, cum e MM Stoica, cunosc lucrurile acestea.

Uitați-vă în partea cealaltă cum se dă drumul la minge, cum se joacă din prima. Așa pierzi din viteză, se pierde acțiunea întregii construcții. Compagno prin astea iese în evidență, e un atacant care întotdeauna a jucat pentru echipă”, a spus Mititelu, la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și