Închide meniul

Andrei Cristea, convins că Andrea Compagno se va impune la FCSB: „Va da foarte multe goluri. Este ca Inzaghi”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2022, 11:52

Andrei Cristea, convins că Andrea Compagno se va impune la FCSB: „Va da foarte multe goluri. Este ca Inzaghi

Andrei Cristea, convins că Andrea Compagno va marca multe goluri pentru FCSB

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB/ Hepta

  • Andrei Cristea, convins de calităţile lui Andrea Compagno
  • Vârful de la FCSB a marcat un singur gol, de la transferul din această vară

Andrei Cristea este convis că Andrea Compagno va marca multe goluri pentru FCSB. Fostul atacant de la Dinamo a declarat că italianul transferat de Gigi Becali în această vară se va integra în trupa lui Nicolae Dică şi va deveni un jucător indispensabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a marcat un singur gol pentru FCSB, chiar la debut, în înfrângerea de pe terenul celor de la Farul. În ultimul meci, confruntarea cu Anderlecht din grupele Conference League, italianul a fost introdus la pauză în locul lui Bogdan Rusu.

Andrei Cristea, convins că Andrea Compagno va „rupe” plasa pentru FCSB

Andrei Cristea a analizat jocul prestat de Andrea Compagno, la FCSB. Fostul golgheter al lui Dinamo este de părere că trupa lui Nicolae Dică va deveni o forţă în Liga 1, avându-l în echipă pe atacantul italian.

Reclamă

Totodată, Andrei Cristea îl compară pe Andrea Compagno cu Pippo Inzaghi, fost atacant pentru AC Milan şi câştigător de Liga Campionilor.

„Se vorbește foarte mult de acest Compagno. Mie îmi place foarte mult. De la Cyril Thereau, eu nu am mai văzut la FCSB un jucător mai util și cu stilul lui Compagno și cred că îi va ajuta foarte mult. El a venit târziu, în etapa a șasea. Este ca Inzaghi, este foarte util, ține de mingi, își vede numai de joc.

Reclamă

Să știți că eu văd majoritatea meciurilor de pe Arena Națională, stând în zonă și l-am urmărit atent și e un jucător exemplu. Vezi alte lucruri când te duci pe stadion. Ține mult de mingi, face ca echipa să iasă, deviază, așează jocul, pleacă, dă cu capul.

Cu Voluntari, a dat de 4 ori cu capul, peste Armaș și celălalt fundaș central de 1.90 m, Matricardi. Asta înseamnă ceva, se vede clar ceva la el. FCSB, cu explozia lor de pe benzi și cu stilul lui Compagno, s-a întărit foarte mult și o să vedeți că o să dea foarte multe goluri.

Au mijlocași centrali buni, cu talie, fundașii centrali au talie. Edjouma – Compagno, un ax de peste 1,90 m. Eu cred că FCSB va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”, a declarat Andrei Cristea, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a anunţat de ce Andrea Compagno a marcat un singur gol la FCSB

Adrian Mititelu a anunţat de ce Andrea Compagno a marcat un singur gol în cele patru meciuri disputate pentru FCSB, de la transferul de 1.5 milioane de euro făcut de Gigi Becali.

Patronul de la FC U Craiova 1948 vine cu sfaturi pentru cei care se ocupă de jocul echipei lui Nicolae Dică: aripile să vină mai rapid cu mingi către atacantul cotat la 500.000 de euro, care la Craiova marcase 5 goluri în acest sezon, înainte de mutarea la echipa din Berceni.

„Din cauza stilului de joc care este la FCSB. Dar să nu ne grăbim, el a marcat în prima etapă și a avut meciuri cu 3-4 execuții foarte bune. La Steaua ies aripile în evidență și ies în prim-plan și nu dau drumul la minge, sunt ceva vedetisme acolo.

Părerea mea e că nici Cordea nu dă drumul la minge. Îmi amintesc că a avut două-trei acțiuni în Anglia, cu West Ham, în loc să i-o dea lui Compagno, a dat el la poartă. Și chestiile astea contează. Când ai un vârf, joacă pe calitățile lui, dacă tot l-ai cumpărat. Dar eu cred că și cei de la Steaua, pentru că au acolo specialiști, cum e MM Stoica, cunosc lucrurile acestea.

Uitați-vă în partea cealaltă cum se dă drumul la minge, cum se joacă din prima. Așa pierzi din viteză, se pierde acțiunea întregii construcții. Compagno prin astea iese în evidență, e un atacant care întotdeauna a jucat pentru echipă”, a spus Mititelu, la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat