Închide meniul

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy. A doua competiţie câştigată de româncă, în două luni

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2022, 15:14

Reclamă
Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy. A doua competiţie câştigată de româncă, în două luni

Irina Begu a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy

Irina Begu, într-un meci la Ţiriac Foundation Trophy/ Facebook Ţiriac Foundation Trophy

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy. Românca a câştigat al doilea trofeu în doar două luni, după ce a triumfat în competiţia de la Palermo, la sfârşitul lunii iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a câştigat finala turneului organizat la Bucureşti în faţa jucătoarei din Ungaria, Reka-Luka Jani. Românca s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci ce a durat aproape două ore.

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy

Irina Begu a ajuns la şase trofee câştigate de-a lungul carierei. În urma succesului de la Bucureşti, românca va câştiga 15.000 de dolari, şi 160 de puncte WTA, competiţia fiind de categorie WTA 125.

Irina Begu a mai triumfat în această vară la turneul de la Palermo. Românca a triumfat pe zgura italiană după o finală cu Lucia Bronetti, scor 6-2, 6-2.

Begu mai are în palamares trofeele la simplu la Tashkent în 2012, Seul în 2015, Florianopolis în 2016 şi Bucureşti în 2017.

Reclamă
Reclamă

Irina Begu a mai câştigat turneul de la Bucureşti, în 2017. În urma succesului din acest an, va urca şi în clasamentul WTA, şi va ocupa poziţia 22 în lume, de luni.

Simona Halep nu va mai juca în 2022, după ce s-a operat: „S-a încheiat!”

Simona Halep a făcut anunţul momentului şi a anunţat că nu va mai juca în 2022. „Simo” a luat această decizie din cauza operaţiei la nas. Fostul lider WTA a dezvăluit, de pe patul de spital, că actualul sezon s-a încheiat pentru ea.

Simona a precizat că se concentrează exclusiv asupra recuperării şi că e gata să revină cu forţe proaspete în 2023. Sportiva în vârstă de 30 de ani le-a transmis fanilor că mai are multe de arătat pe terenul de tenis.

Reclamă

„Nu ştiu cât de mult îmi va lua recuperarea, dar pentru moment nu mă gândesc la altceva. Ceea ce este sigur, în acest an nu voi mai putea juca în niciun turneu. Sezonul meu 2022 s-a încheiat. 2022, ai fost un an interesant! Ne vedem în 2023. Simt că mai am multe de arătat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndeplinit”, a anunţat Simona Halep pe contul ei de Facebook.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54 20 sept.

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31 20 sept.

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30 20 sept.

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14 20 sept.

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59 20 sept.

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54 20 sept.

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și