Închide meniul

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy. A doua competiţie câştigată de româncă, în două luni

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2022, 15:14

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy. A doua competiţie câştigată de româncă, în două luni

Irina Begu a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy

Irina Begu, într-un meci la Ţiriac Foundation Trophy/ Facebook Ţiriac Foundation Trophy

  • Irina Begu a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy
  • Românca a învins-o pe Reka-Luka Jani în finală

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy. Românca a câştigat al doilea trofeu în doar două luni, după ce a triumfat în competiţia de la Palermo, la sfârşitul lunii iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a câştigat finala turneului organizat la Bucureşti în faţa jucătoarei din Ungaria, Reka-Luka Jani. Românca s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci ce a durat aproape două ore.

Irina Begu a câştigat turneul de la Bucureşti, Ţiriac Foundation Trophy

Irina Begu a ajuns la şase trofee câştigate de-a lungul carierei. În urma succesului de la Bucureşti, românca va câştiga 15.000 de dolari, şi 160 de puncte WTA, competiţia fiind de categorie WTA 125.

Reclamă

Irina Begu a mai triumfat în această vară la turneul de la Palermo. Românca a triumfat pe zgura italiană după o finală cu Lucia Bronetti, scor 6-2, 6-2.

Begu mai are în palamares trofeele la simplu la Tashkent în 2012, Seul în 2015, Florianopolis în 2016 şi Bucureşti în 2017.

Reclamă

Irina Begu a mai câştigat turneul de la Bucureşti, în 2017. În urma succesului din acest an, va urca şi în clasamentul WTA, şi va ocupa poziţia 22 în lume, de luni.

Simona Halep nu va mai juca în 2022, după ce s-a operat: „S-a încheiat!”

Simona Halep a făcut anunţul momentului şi a anunţat că nu va mai juca în 2022. „Simo” a luat această decizie din cauza operaţiei la nas. Fostul lider WTA a dezvăluit, de pe patul de spital, că actualul sezon s-a încheiat pentru ea.

Simona a precizat că se concentrează exclusiv asupra recuperării şi că e gata să revină cu forţe proaspete în 2023. Sportiva în vârstă de 30 de ani le-a transmis fanilor că mai are multe de arătat pe terenul de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu cât de mult îmi va lua recuperarea, dar pentru moment nu mă gândesc la altceva. Ceea ce este sigur, în acest an nu voi mai putea juca în niciun turneu. Sezonul meu 2022 s-a încheiat. 2022, ai fost un an interesant! Ne vedem în 2023. Simt că mai am multe de arătat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndeplinit”, a anunţat Simona Halep pe contul ei de Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
WTA • 16:59
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
Irina Begu s-a retras de la Australian Open
Australian Open • 29 dec., 18:56
Irina Begu s-a retras de la Australian Open 2024! Anunţul de ultim moment făcut de româncă
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 18 dec., 10:50
Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare! Care este situaţia româncelor în ierarhia tenisului feminin
Sorana Cîrstea, în timpul turneului Transylvania Open
WTA • 11 dec., 10:44
Sorana Cîrstea conduce în continuare româncele în clasamentul WTA! Cinci jucătoare din România au urcat în ierarhia feminină
Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat adversarele din primul tur
WTA • 2 oct., 10:21
Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare. Pe ce loc este Sorana Cîrstea. Trei românce, în TOP 100