Închide meniul

Ce l-a învățat Carlo Ancelotti pe Edi Iordănescu: „Și la echipa națională vrem să facem la fel!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 19:21

Reclamă
Ce l-a învățat Carlo Ancelotti pe Edi Iordănescu: „Și la echipa națională vrem să facem la fel!

Edi Iordănescu s-a sfătuit cu Carlo Ancelotti înaintea meciurilor României din Nations League

Edi Iordănecu, la Madrid cu Carlo Ancelotti / Facebook

Edi Iordănescu a dezvăluit ce l-a învățat Carlo Ancelotti, în timpul vizitei pe care selecționerul a susținut-o la Madrid, înaintea meciurilor României cu Finlanda și Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti a fost foarte generos cu Iordănescu Jr. Legendarul antrenor al lui Real Madrid i-a arătat selecționerului României cum se face meseria. Edi Iordănescu a fost doar ochi și urechi la Ancelotti.

Ce l-a învățat Carlo Ancelotti pe Edi Iordănescu

„La Real Madrid a fost o experiență unică. În primul rând a fost pentru mine o onoare să fiu acolo, știu că și în trecut am apelat la astfel de deplasări pentru dezvoltarea mea profesională. Aș plasa această experiență ca una unică. Am avut parte de o disponibilitate totală din partea domnului Ancelotti. Am fost la cel mai titrat club al Europei, cu cel mai titrat antrenor.

Am interacționat cu toți membrii staff-ului, mi-a arătat cum pregătește jocurile, mi-a arătat cum analizează adversarii, mi-a arătat cum își construiește ciclurile de pregătire, ce înseamnă o perioadă precompetițională, cum face strategia pentru jocuri. A fost o experiență unică, lucrurile astea au fost posibile și prin prisma relației familiale pe care o avem cu Ancelotti. M-a bucurat că foarte multe lucruri pe care și noi încercăm să le construim la echipa națională le-am regăsit la Madrid”, a spus Edi Iordănescu, într-un interviu pentru FRF TV.

Edi s-a aflat patru zile la Madrid și a stat tot timpul pe lângă antrenorul campioanei Spaniei. Iordănescu jr. a asistat la toate antrenamentele și a petrecut majoritatea timpului cu Ancelotti. Conform informațiilor AS.ro, selecționerul României a asistat și la meciul celor de la Real Madrid cu Betis.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Duelul cu o miză uriaşă, Finlanda – România, care este programat pe 23 septembrie de la ora 21:45, va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru jucătorii echipei naționale

Iordănescu Jr. a anunțat că vrea să schimbe mentalitatea de la echipa națională. Își dorește doar jucători care să-și dea viața pentru tricoul României.

Reclamă

Îmi doresc să consolidăm lucrurile bune, sunt și lucruri foarte bune. Îmi doresc continuitate la nivel de selecție, nu doresc schimbări majore. Reperele sunt clare și criteriile de selecție la fel: valoarea, formă de moment și acum, mai mult ca niciodată, am mai adăugat un lucru pe care eu îl consider capital, anume mentalitatea.

Asta înseamnă dorința, ardoarea, ambiția, devotamentu. Capacitatea de a oferi totul pentru echipă. Cine nu e dispus să vină pe jos la echipa națională mai bine nu mai vine! Îmi doresc o altă energie, să dăm tot cel mai bun pe teren și să nu avem niciun regret. Am așteptări foarte mari de la jucătorii mai vechi, ca să-i ajute pe cei noi să se integreze”, a spus Edi Iordănescu, într-un interviu pentru FRF TV.

 

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:01

Zeljko Kopic, după Dinamo – Gloria Buzău 4-1: „M-am temut”! Avertisment pentru jucători: „Trebuie să lucrăm la asta”

0:51

Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”

0:25

Dennis Politic, după ce a reuşit o „dublă” cu Gloria Buzău: „E fericirea la cote maxime”! Mesaj pentru Lucescu: „Vin cu plăcere”

0:14

Andrei Prepeliţă şi-a făcut praf apărarea după ce Dinamo a învins-o pe Gloria Buzău cu 4-1: „Marcajul nu a existat”!

23:47 2 aug.

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice, după cele 2 medalii de argint cucerite vineri!

23:35 2 aug.

Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic

1 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 3 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 4 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport” 5 Va rămâne Verstappen la Red Bull în 2025? Analiza lui Adrian Georgescu 6 „Are absolut tot ce-i trebuie!” Replică dură pentru David Popovici, după ce s-a plâns de condiţiile din România
Citește și