Închide meniul

Mirel Rădoi a ghicit 9 din 11 jucători din echipa lui Dică! Octavian Popescu, rezervă în Universitatea Craiova – FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 20:31

Reclamă
Mirel Rădoi a ghicit 9 din 11 jucători din echipa lui Dică! Octavian Popescu, rezervă în Universitatea Craiova – FCSB

Mirel Rădoi, declaraţii înaintea duelului cu Adrian Mutu

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Hepta

Mirel Rădoi a ghicit 9 din cei 11 jucători titularizați de Nicolae Dică în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. „Perla” Octavian Popescu este rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferința de presă premergătoare derby-ului din Bănie, Mirel Rădoi a oferit un moment savuros: a enumerat posibila echipă de start a FCSB-ului. Antrenorul oltenilor a fost chiar inspirat. A ghicit 9 din 11 jucători!

Mirel Rădoi a ghicit 9 din 11 jucători titulari la FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova

Singurii fotbaliști „omiși” de Mirel Rădoi sunt Vali Crețu și Denis Haruț. Fostul selecționer a crezut că Dică îi va folosi în locul lor pe Radu Boboc și Octavian Popescu.

Echipa folosită de Dică:

Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Haruț, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Reclamă

Echipa „ghicită” de Rădoi:

Târnovanu – Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Oc. Popescu, Oaidă – Cordea, Compagno – Fl. Coman

„Perla” Octavian Popescu se află pe banca de rezerve, după ce în meciul precedent, cu FC Voluntari, a fost schimbat la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Declarațiile lui Mirel Rădoi înainte de Universitatea Craiova – FCSB

„E clar că ne știm amândoi ideile, gândurile. Cum noi am pregătit câteva lucruri, sigur și ei au pregătit. Cred că, în mare parte, știm primul ’11’ al celor de la FCSB. Mă pot încumeta să spun că în poartă va fi Târnovanu, în linia de 4 vor fi Boboc, Tamm, Dawa, Radunovic, cred că Răzvan Oaidă va fi mijlocașul central defensiv. Interi vor fi Olaru și Octavian Popescu, apoi în față Coman, Cordea și Compagno. Mari surprize nu pot să apară.

Și ei au informații despre noi. Să vedem cum vom evolua. Nu e o mare problemă oboseala lor, 5 dintre jucătorii amintiți nu au jucat joi. Cei de la FCSB tem de locul din campionat și de numărul scăzut de puncte, cred că asta e problema lor. E clar că și-au regândit strategia față de acest joc și de campionat”, a spus Mirel Rădoi.

Nicolae Dică și Mirel Rădoi, pentru prima dată adversari

”Întâlnim un adversar bun, un adversar care își dorește campionatul, cu un antrenor nou și la ei, cu schimbare de sistem. O echipă organizată bine defensiv. Se văd niște lucruri de când a venit Mirel acolo. E vorba de un joc între Steaua (n.r. FCSB) și Craiova. Nu trebuie să ne gândim că joc eu contra lui Mirel. Nu trebuie să găsim un duel aprig între noi.

Este clar că nu avem începutul de campionat pe care ni-l dorim (n.r. ambele echipe), dar noi am obținut această calificare în Conference League. Într-adevăr, campionatul este lung, dar trebuie să începem să câștigăm. Îmi doresc acest lucru să îl începem de mâine seară”, a spus și Nicolae Dică.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și