Închide meniul

Mirel Rădoi știe ce echipă va folosi Nicolae Dică la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB: „În față vor fi Coman, Cordea și Compagno!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 septembrie 2022, 17:26

Mirel Rădoi știe ce echipă va folosi Nicolae Dică la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB: „În față vor fi Coman, Cordea și Compagno!

Mirel Rădoi, declarație înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Mirel Rădoi, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Mirel Rădoi știe ce echipă va folosi Nicolae Dică la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 11-a a Ligii 1. Antrenorul oltenilor spune că l-a „citit” pe fostul său coleg din Ghencea înaintea duelului „de foc” din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a dezvăluit că știe cum va arăta primul „11” al roș-albaștrilor la derby-ul de pe „Ion Oblemenco”, care se va disputa duminică, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Mirel Rădoi știe ce echipă va folosi Nicolae Dică la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Tehnicianul Universității Craiova chiar a enumerat posibila echipă de start a FCSB-ului, la conferința de presă:

„Nu este ciudat (n.r. – că va juca împotriva prietenului Dică), fiecare reprezintă o echipă, un număr mare de suporteri. E clar că ne știm amândoi ideile, gândurile. Cum noi am pregătit câteva lucruri, sigur și ei au pregătit.

Cred că, în mare parte, știm primul ’11’ al celor de la FCSB. Mă pot încumeta să spun că în poartă va fi Târnovanu, în linia de 4 vor fi Boboc, Tamm, Dawa, Radunovic, cred că Răzvan Oaidă va fi mijlocașul central defensiv. Interi vor fi Olaru și Octavian Popescu, apoi în față Coman, Cordea și Compagno. Mari surprize nu pot să apară.

Reclamă

Și ei au informații despre noi. Să vedem cum vom evolua. Nu e o mare problemă oboseala lor, 5 dintre jucătorii amintiți nu au jucat joi. Cei de la FCSB tem de locul din campionat și de numărul scăzut de puncte, cred că asta e problema lor. E clar că și-au regândit strategia față de acest joc și de campionat”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă.

FCSB vine după remiza cu Anderlecht, scor 0-0, din grupele UEFA Conference League.

Nicolae Dică, ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0

Nicolae Dică a trimis ”săgeți” către CFR Cluj după FCSB – Anderlecht 0-0. Rivala din Gruia s-a făcut de râs și a pierdut confruntarea cu Sivasspor, scor 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

”Dicanio” este mulțumit de prestația jucătorilor săi din confruntarea cu Anderlecht. Echipa roș-albastră a câștigat primul punct din grupa de Conference League și va juca ”dubla” cu Silkeborg.

”A fost un meci bun, chiar dacă am venit cu jucători tineri. Băieții au dat totul. Și ei au avut ocazii. Din păcate, nu am reușit să marcăm. A fost penalty care am înțeles că a fost clar. Când am avut VAR n-am primit… Este un rezultat echitabil. Ne jucăm șansa. Oricine intră pe teren trebuie să dea totul pe teren.

Nu am avut timp de odihnă și am decis să odihnesc unii jucători. Ne așteaptă un meci greu. Toți avem nevoie de puncte. Întâlnirea cu Mihai Neșu a fost senzațională. Mă bucur că este ok și că are țeluri.

Noi am avut niște adversari puternici. Suntem după 5 ani în grupe. Încercăm să scoatem cât mai mult din această grupă. Mă bucur că fanii au venit la meci. Sperăm să reușească alături de noi”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Pro Arena.

Formația lui Nicolae Dică se află pe locul 3 în grupa B, cu un singur punct, după primele două runde.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și