Închide meniul

Mirel Rădoi a ghicit 9 din 11 jucători din echipa lui Dică! Octavian Popescu, rezervă în Universitatea Craiova – FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 20:31

Mirel Rădoi a ghicit 9 din 11 jucători din echipa lui Dică! Octavian Popescu, rezervă în Universitatea Craiova – FCSB

Mirel Rădoi, declaraţii înaintea duelului cu Adrian Mutu

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Hepta

Mirel Rădoi a ghicit 9 din cei 11 jucători titularizați de Nicolae Dică în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. „Perla” Octavian Popescu este rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferința de presă premergătoare derby-ului din Bănie, Mirel Rădoi a oferit un moment savuros: a enumerat posibila echipă de start a FCSB-ului. Antrenorul oltenilor a fost chiar inspirat. A ghicit 9 din 11 jucători!

Mirel Rădoi a ghicit 9 din 11 jucători titulari la FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova

Singurii fotbaliști „omiși” de Mirel Rădoi sunt Vali Crețu și Denis Haruț. Fostul selecționer a crezut că Dică îi va folosi în locul lor pe Radu Boboc și Octavian Popescu.

Echipa folosită de Dică:

Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Haruț, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Reclamă

Echipa „ghicită” de Rădoi:

Târnovanu – Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Oc. Popescu, Oaidă – Cordea, Compagno – Fl. Coman

„Perla” Octavian Popescu se află pe banca de rezerve, după ce în meciul precedent, cu FC Voluntari, a fost schimbat la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Declarațiile lui Mirel Rădoi înainte de Universitatea Craiova – FCSB

„E clar că ne știm amândoi ideile, gândurile. Cum noi am pregătit câteva lucruri, sigur și ei au pregătit. Cred că, în mare parte, știm primul ’11’ al celor de la FCSB. Mă pot încumeta să spun că în poartă va fi Târnovanu, în linia de 4 vor fi Boboc, Tamm, Dawa, Radunovic, cred că Răzvan Oaidă va fi mijlocașul central defensiv. Interi vor fi Olaru și Octavian Popescu, apoi în față Coman, Cordea și Compagno. Mari surprize nu pot să apară.

Și ei au informații despre noi. Să vedem cum vom evolua. Nu e o mare problemă oboseala lor, 5 dintre jucătorii amintiți nu au jucat joi. Cei de la FCSB tem de locul din campionat și de numărul scăzut de puncte, cred că asta e problema lor. E clar că și-au regândit strategia față de acest joc și de campionat”, a spus Mirel Rădoi.

Nicolae Dică și Mirel Rădoi, pentru prima dată adversari

”Întâlnim un adversar bun, un adversar care își dorește campionatul, cu un antrenor nou și la ei, cu schimbare de sistem. O echipă organizată bine defensiv. Se văd niște lucruri de când a venit Mirel acolo. E vorba de un joc între Steaua (n.r. FCSB) și Craiova. Nu trebuie să ne gândim că joc eu contra lui Mirel. Nu trebuie să găsim un duel aprig între noi.

Este clar că nu avem începutul de campionat pe care ni-l dorim (n.r. ambele echipe), dar noi am obținut această calificare în Conference League. Într-adevăr, campionatul este lung, dar trebuie să începem să câștigăm. Îmi doresc acest lucru să îl începem de mâine seară”, a spus și Nicolae Dică.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și