Închide meniul

Jovan Markovic, mesaj fabulos pentru Joonas Tamm, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Să se ducă la doctor!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 23:50

Reclamă
Jovan Markovic, mesaj fabulos pentru Joonas Tamm, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Să se ducă la doctor!

Jovan Markovic, făcut praf în direct la TV

Jovan Markovic, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Jovan Markovic a avut un mesaj fabulos pentru Joonas Tamm, după ce l-a driblat pe fundașul roș-albaștrilor înainte să obțină un penalty, în Universitatea Craiova – FCSB 2-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat dacă i-a fost frică de Joonas Tamm, Markovic l-a trimis la doctor pe fundașul FCSB-ului!

Jovan Markovic, mesaj fabulos după ce l-a „distrus” pe Joonas Tamm

„Vreau să-mi ajut echipa să câștige. Asta îmi place mie să mă lupt cu fundașii. Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine. Să se ducă la doctor Tamm! Am bătut-o pe FCSB, este o echipă ca oricare alta. Sunt okay, am o mică durere la genunchi, dar nu este nimic grav”, a spus Jovan Markovic, conform digisport.ro.

După gafele repetate ale lui Joyskim Dawa, a venit rândul lui Joonas Tamm să o „îngroape” pe FCSB. Fundașul adus de Mihai Stoica a fost păcălit de Jovan Markovic și a faultat în careu.

Tamm a fost depășit de Markovic în duel 1 vs. 1 și a avut o intrare din spate asupra adversarului. Arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var fără să stea pe gânduri.

Reclamă

Universitatea Craiova – FCSB 2-1

Bogdan Mitrea a deschis scorul în minutul 32, din penalty-ul scos de Markovic. FCSB a egalat tot din lovitură de la 11 metri, în minutul 45+6, prin Andrea Compagno. Trupa lui Rădoi a obținut victoria după autogolul de „cascadorii râsului” semnat de Răzvan Oaidă în minutul 66.

FCSB a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fost ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali și Nicolae Dică.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1

Roș-albaștrii au două restanțe de disputat, dar chiar și așa distanța față de primele șase clasate este semnificativă. Ocupanta ultimului loc care duce în play-off, Sepsi, are 16 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

FCSB a ajuns la 6 partide la rând fără victorie, în toate competițiile. În campionat a învins-o numai pe Chindia Târgoviște, la jumătatea lunii august. Roș-albaștrii au suferit și atunci. Au fost conduși cu 2-0 la pauză, dar au avut o revenire de senzație. În minutul 59 conduceau deja cu 3-2, după „dubla” lui Cordea și reușita lui Tamm.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
Vezi toate știrile
Citește și