Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Rădoi l-a învins pe Dică! Derby-ul din Bănie, decis de două penalty-uri și un autogol incredibil al lui Oaidă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2022, 23:29

Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Rădoi l-a învins pe Dică! Derby-ul din Bănie, decis de două penalty-uri și un autogol incredibil al lui Oaidă

Lupta la titlu a luat foc

Hepta

Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Mirel Rădoi l-a învins pe Nicolae Dică în derby-ul etapei a 11-a din Liga 1. Oltenii s-au impus la limită în Bănie, după un meci extrem de tensionat decis de două goluri din penalty și un autogol incredibil al lui Răzvan Oaidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Mitrea a deschis scorul în minutul 32, din penalty. FCSB a egalat tot din lovitură de la 11 metri, în minutul 45+6, prin Andrea Compagno. Trupa lui Rădoi a obținut victoria după autogolul de „cascadorii râsului” semnat de Răzvan Oaidă în minutul 66.

Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Rădoi l-a învins pe Dică!

FINAL. Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Oltenii s-au impus contra marii rivale în Bănie! În urma succesului din această seară, trupa lui Mirel Rădoi a urcat pe locul 4 în Liga 1. De cealaltă parte, FCSB continuă să se „scufunde” în clasament. Roș-albaștrii au ajuns pe poziția a 14-a, cu o singură victorie obținută în actuala stagiune.

Min 81. Ratare incredibilă a lui Joyskim Dawa! Fundașul FCSB-ului a reluat cu capul pe lângă poartă dintr-o poziție ideală, din câțiva metri.

Min 66: GOOOL Universitatea Craiova! Oaidă a respins cu genunchiul spre propria poartă. Nicolae Dică și-a pus mâinile în cap.

Reclamă

Min 45+6. GOOOOL FCSB! Andrea Compagno a marcat din penalty, cu un șut plasat la care David Lazar n-a ajuns.

Min 45+5. Penalty pentru FCSB după un duel dintre Andrea Compagno și Nicușor Bancu, în careul Craiovei. Faza a fost analizată timp de câteva minute de centralul Radu Petrescu la monitorul VAR, iar în cele din urmă a decis să-și mențină decizia și să acorde lovitură de la 11 metri pentru trupa lui Nicolae Dică.

Min 31: GOOOL Universitatea Craiova! Bogdan Mitrea l-a învins pe Târnovanu din penalty. Joonas Tamm l-a faultat în careu pe Markovic.

Reclamă 4 / 0/3

Min 15: Prima șansă pentru FCSB! Andrea Compagno a șutat în brațele lui Lazar dintr-o poziție moale.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Mitrea – Vătăjelu, Al. Crețu, Screciu, Ed. Florescu, N. Bancu – Nistor – Markovic

Rezerve: D. Rusu – Găman, Martic, Căpățînă, Mateiu, Vînă, Cîmpanu, Roguljic, Hanca

Antrenor: Mirel Rădoi

 

Reclamă

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Haruț, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Radaslavescu, Bg. Rusu

Antrenor: Nicolae Dică

Știrea inițială

Mirel Rădoi știe ce echipă va folosi Nicolae Dică la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 11-a a Ligii 1. Antrenorul oltenilor spune că l-a „citit” pe fostul său coleg din Ghencea înaintea duelului „de foc” din Bănie.

Tehnicianul Universității Craiova chiar a enumerat posibila echipă de start a FCSB-ului, la conferința de presă:

„Nu este ciudat (n.r. – că va juca împotriva prietenului Dică), fiecare reprezintă o echipă, un număr mare de suporteri. E clar că ne știm amândoi ideile, gândurile. Cum noi am pregătit câteva lucruri, sigur și ei au pregătit.

Cred că, în mare parte, știm primul ’11’ al celor de la FCSB. „Mă pot încumeta să spun că în poartă va fi Târnovanu, în linia de 4 vor fi Boboc, Tamm, Dawa, Radunovic, cred că Răzvan Oaidă va fi mijlocașul central defensiv. Interi vor fi Olaru și Octavian Popescu, apoi în față Coman, Cordea și Compagno. Mari surprize nu pot să apară.

Și ei au informații despre noi. Să vedem cum vom evolua. Nu e o mare problemă oboseala lor, 5 dintre jucătorii amintiți nu au jucat joi. Cei de la FCSB tem de locul din campionat și de numărul scăzut de puncte, cred că asta e problema lor. E clar că și-au regândit strategia față de acest joc și de campionat”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Nicolae Dică, convins că Billel Omrani își va intra în formă

Nicolae Dică este convins că Billel Omrani își va intra în formă. Antrenorul de la FCSB a declarat că fostul atacant al rivalior de la CFR Cluj a slăbit deja 1,5 kilograme, și că va ajunge în curând să aibă greutatea corespunzătoare.

Billel Omrani încă nu a fost folosit de Nicolae Dică la FCSB. Atacantul a fost transferat în umră cu o săptămână, după ce rămăsese liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

”Omrani e foarte bine, e într-un program integrat. Este bine. Am avut discuţii cu el. Sper să fie sănătos în continuare şi să îl vedem după pauză. Chiar el mi-a spus că a slăbit 1.5 kilograme. Mi-a promis că va ajunge la 90 de kilograme şi cred că va ajunge”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Bilel Omrani nu a mai evoluat într-o partidă oficială de pe 15 mai. La vremea respectivă, atacantul era introdu în teren în minutul 60 al meciului cu Universitatea Craiova, din play-off-ul Ligii 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și