Închide meniul

Jovan Markovic, mesaj fabulos pentru Joonas Tamm, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Să se ducă la doctor!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 23:50

Jovan Markovic, mesaj fabulos pentru Joonas Tamm, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: „Să se ducă la doctor!

Jovan Markovic, făcut praf în direct la TV

Jovan Markovic, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Jovan Markovic a avut un mesaj fabulos pentru Joonas Tamm, după ce l-a driblat pe fundașul roș-albaștrilor înainte să obțină un penalty, în Universitatea Craiova – FCSB 2-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat dacă i-a fost frică de Joonas Tamm, Markovic l-a trimis la doctor pe fundașul FCSB-ului!

Jovan Markovic, mesaj fabulos după ce l-a „distrus” pe Joonas Tamm

„Vreau să-mi ajut echipa să câștige. Asta îmi place mie să mă lupt cu fundașii. Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine. Să se ducă la doctor Tamm! Am bătut-o pe FCSB, este o echipă ca oricare alta. Sunt okay, am o mică durere la genunchi, dar nu este nimic grav”, a spus Jovan Markovic, conform digisport.ro.

După gafele repetate ale lui Joyskim Dawa, a venit rândul lui Joonas Tamm să o „îngroape” pe FCSB. Fundașul adus de Mihai Stoica a fost păcălit de Jovan Markovic și a faultat în careu.

Tamm a fost depășit de Markovic în duel 1 vs. 1 și a avut o intrare din spate asupra adversarului. Arbitrul Radu Petrescu a arătat punctul cu var fără să stea pe gânduri.

Reclamă

Universitatea Craiova – FCSB 2-1

Bogdan Mitrea a deschis scorul în minutul 32, din penalty-ul scos de Markovic. FCSB a egalat tot din lovitură de la 11 metri, în minutul 45+6, prin Andrea Compagno. Trupa lui Rădoi a obținut victoria după autogolul de „cascadorii râsului” semnat de Răzvan Oaidă în minutul 66.

FCSB a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fost ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali și Nicolae Dică.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1

Roș-albaștrii au două restanțe de disputat, dar chiar și așa distanța față de primele șase clasate este semnificativă. Ocupanta ultimului loc care duce în play-off, Sepsi, are 16 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

FCSB a ajuns la 6 partide la rând fără victorie, în toate competițiile. În campionat a învins-o numai pe Chindia Târgoviște, la jumătatea lunii august. Roș-albaștrii au suferit și atunci. Au fost conduși cu 2-0 la pauză, dar au avut o revenire de senzație. În minutul 59 conduceau deja cu 3-2, după „dubla” lui Cordea și reușita lui Tamm.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – FCSB 2-1
  • Jovan Markovic, mesaj fabulos pentru Joonas Tamm

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și