Închide meniul

Gigi Becali a criticat trei jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: ”Toate mingile le-a pierdut”

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 8:25

Reclamă
Gigi Becali a criticat trei jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: ”Toate mingile le-a pierdut”

Gigi Becali poate pregăti transferul iernii, după ce Arnold Garita a marcat în UTA - FC Argeş

Gigi Becali, la palat / Hepta

Gigi Becali a criticat trei jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Florinel Coman, Denis Haruț și Joonas Tamm nu au scăpat de furia patronului roș-albaștrilor, după meciul slab făcut în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut cu 2-1 meciul cu oltenii și e extrem de departe de locurile de play-off, la opt puncte de Sepsi, având într-adevăr și două meciuri mai puține disputate.

Gigi Becali a criticat trei jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

”Noi am avut Coman… toate mingile le-a pierdut. Apoi Tamm. După l-am avut pe Haruț, el săracul nu era. Dacă nu a jucat, antrenorul care l-a băgat e de vină. Acum dacă vorbim de 11 metri, noi am mai avut încă două la Compagno”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Pe de altă parte, chiar dacă a ajuns la 6 meciuri fără victorie în toate competițiile, Nicolae Dică e în afara oricărui pericol. Cel puțin așa susține Gigi Becali, care nu vrea să îl demită și e încrezător că fostul atacant al vicecampioanei va redresa echipa.

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu Nicolae Dică

„Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Nu, tată, nu am nicio treabă cu Dică. Am încredere că echipa își va reveni, de asta sunt așa relaxat.

Reclamă

Dacă câștigăm cu Petrolul și alea 2 meciuri, putem urca chiar pe locul 5. Dacă o să câștigăm 6 meciuri la rând, vine și Omrani, o să fie și altceva„, a mai declarat Gigi Becali.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off!

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fost ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno se teme că FCSB ar putea ieși din cursa pentru titlu încă de la finalul sezonului regulat. Atacantul italian, transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție categorică la finalul partidei.

„Mă gândesc doar că echipa mea a pierdut un meci important pentru noi, nu pentru celelalte lucruri.

E o perioadă foarte slabă pentru noi și când jucăm bine, și când nu jucăm prea bine, punctele nu vin. Trebuie să muncim, să dăm totul la antrenament. Sper să fim mai puternici după pauza competițională. Sigur că putem mai bine, avem jucători cu calitate mare, dar trebuie să facem puțin mai mult.

Sincer nu mă uit pe clasament, mă uit la fiecare meci. Trebuie să aducem prima victorie, acum e mai bine să nu ne uităm! Dacă nu schimbăm, dacă nu dăm 100%, mai mult, sigur (n.r. că pot rata play-off-ul). Trebuie să schimbăm ceva.

Trebuia să fie puțin mai multă atenție. La mine e clar penalty-ul, nu am înțeles de ce a avut nevoie de tot timpul ăsta, e penalty! Nu am înțeles pentru ce a mai ascultat 5-6 meciuri„, a declarat Andrea Compagno.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și